Oceń nasz obiekt

    Napisz opinię o nas

    Imię i nazwisko *
    Adres e-mail *
    Kraj *
    Ocena *
    Opinia *

    Napisz swoją opinię

    Dodaj wpis

    8/10

    Bardzo dobre posiłki - śniadanie i obiadokolacja. Możliwość zaparkowania samochodu - parking systematycznie odśnieżany. Bardzo blisko do Parku Zdrojowego i centrum miasta. Sztywna godzina wydawania obiadokolacji o 16.30. Chciałabym mieć możliwość zjedzenia posiłku od 16.30 do godz. 17.30.

    Iwona

    10-02 2020

    10/10

    Dostępny aneks kuchenny, parking, blisko do centrum, pyszne śniadania, miła obsługa

    Damian

    27 01 2020

    10/10

    Super pod każdym względem

    Sebastian

    2020/02/07

    Rewelacyjny poziom utrzymania

    Miejsce bardzo przyjazne, rewelacyjny poziom utrzymania czystości, miła i pomocna obsługa, pokoje urządzone być może bez przepychu, ale za to estetycznie. Typowy pensjonat dla tych, którzy nie żądają wodotrysków, choć spodziewają się przyzwoitych warunków za przyzwoite pieniądze. Parking, choć ze stromym podjazdem, zimą utrzymany wzorowo. Relacja ceny do jakości dla nas nie do pobicia. Jeśli koniecznie mielibyśmy zgłosić uwagi, to przydałaby się lepsza kuchenka do gotowania, choć kuchnia naprawdę bardzo ładna.

    Tomasz

    2018-02-24, Tuchola

    Bardzo dobra lokalizacja-wszędzie blisko

    Wszystko zgogne z opisem, pokoje czyste, dobra obsługa, bardzo dobra lokalizacja-wszędzie blisko. Polecamy to miejsce.

    Mariusz i Ewelina

    2017-08-28, Ogrodzieniec

    Wszystko zgodnie z opisem

    Wszystko zgodnie z opisem. jest kilka minusów które należałoby poprawić: brak klimatyzacji w apartamencie nr.32, brak balkonu, mało miejsc parkingowych. Reszta ok.

    Grzegorz i Katarzyna

    2017-08-17, Krynica

    Jesteśmy zachwyceni

    Jesteśmy zachwyceni czystością w całej Willi miłą i kompetentną obsługą. Widokiem z okien wszystkie dogodności zgodne z opisem i wszędzie blisko.Na specjalne podziękowania za troskę o pobyt zasługuje p.Katarzyna.Polecamy wypoczynek w tej Willi.

    Marian i Halina

    2017-07-28, Gorzów Wlkp.

    Pokój czysty zgodny z opisem

    Bardzo ładny pokój czysty zgodny z opisem bardzo ładnie położony obiekt.Jeszcze nie raz tam wrócimy

    Krzysztof

    2017-06-11, zabierzów

    Miejsce godne polecenia

    Bylismy juz kolejny raz- jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu i miejsce godne polecenia.

    Krzysztof i Anna

    2017-06-11, Krakow

    Bardzo przystępna cena za nocleg

    Bardzo miła obsługa. Ogromnym plusem jest czystość w pokoju, a dodatkowo wszystko co potrzebne mamy pod ręką! Bardzo przystępna cena za nocleg, w porównaniu do konkurencji. Widok z okna na góry. Na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze niejeden raz!

    Karolina

    2017-05-26, Polska

    Parking zawsze odśnieżony

    Wszystko super. Pokoje czyściutkie, ciepło, parking zawsze odśnieżony 🙂 Ferie 2017.

    Grażyna

    2017-05-19, Warszawa

    Wszystko świetnie

    Wszystko świetnie! Szczególnie urzekło mnie to, że willa jest tak bardzo przyjazna dzieciom.

    Małgorzata

    2016-08-22, Warszawa

    Bardzo blisko do deptaka

    nic w opisie nie jest przesadzone , wszystko prawdziwe.bardzo blisko do deptaka i przystanku autobusowego także łatwo można sie dostać do okolicznych miejscowości bez konieczności jazdy własny, autem

    Iza

    2016-08-08, mazury

    Wszystko zgodnie z opisem

    Wszystko zgodnie z opisem. Polecam 🙂

    Katarzyna

    2016-07-16, Wrocław

    Pokoje przewygodne

    Już dawno, nie, nigdy nie byłam w tak czystym miejscu jak to... Pokoje przewygodne, przestronne, łóżka wygodne, łazienka przestronna... Jedzenia za dobre i w ogromnej ilości i wyborze... ...jeden malutki minus - za stan wszystkich zabawek w pokoju zabaw, oprócz basenu z kulkami...

    Magda

    2016-07-12, Kraków

    Miejsce godne polecenia

    W ośrodku spędziliśmy 2 tygodnie - jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Personel miły i uprzejmy- bliskość przyrody i niczym nie zmącona cisza,niemal tuż wyżej za willą szlak turystyczny na Górę Krzyżową i Jaworzynę poniżej w ciągu 5 minut można dotrzeć do \"deptaka\" Willa zadbana,czysta wszystko profesjonalnie przygotowane dla gości wygodny parking. Miejsce godne polecenia - wrócimy Dziękujemy i pozdrawiami

    Zofia, Andrzej

    2016-07-03, Zamość

    Pyszne i niedrogie jedzenie

    Wszystko zgodne z opisem, także jak najbardziej polecam. Pokoje czyste. W pobliżu pizzeria u Adama - pyszne i niedrogie jedzenie.

    Ewa

    2016-06-28, Gdańsk

    Obsługa na bardzo wysokim poziomie

    Wróciliśmy po kilku latach i było super!!!! Czyściutko,pachnąco i z ogromną dbałością o gości.Można było nawet pożyczyć książki i uzyskać informację, jak dojechać albo dojść do interesujących obiektów w Krynicy.Obsługa na bardzo wysokim poziomie, miła i uśmiechnięta - pogratulować Szefom takich Pracowników, a Pani Kasia \"cud kobieta\" !!!!! WRÓCIMY !!!!!

    M i W

    2016-06-20, Lublin

    Bardzo polecam wybór Willi na Stoku

    Odwiedziłam Krynicę w maju br.,kwatery znalazłam poprzez Internet. Bardzo polecam wybór Willi na Stoku, wszystko zgodne z opisem na stronie, blisko do Centrum, pokoje, kuchnia, łazienka - warunki jak dla mnie na wysokim poziomie, miła i pomocna obsługa! Pozdrawiam 🙂

    Monika

    2016-06-02, Łódź

    Miła obsługa

    Polecam było super miła obsługa

    Tadeusz

    2016-05-30, Stalowa Wola

    Czysto, spokojnie i blisko

    Bardzo polecam, czysto, spokojnie i blisko, miła obsługa

    Agnieszka

    2016-05-05, Debica

    Wracam

    wracam tam wiec to najlepsza opinia!!

    Olga

    2016-04-27, chrzanow

    Jestem bardzo zadowolony

    Przebywam Państwa Pensjonacie nie pierwszy raz; z każdego pobytu jestem bardzo zadowolony. Szczególnie co pragnę podkreślić dbałość o czystość łazienek, pokoi jak również pozostałych pomieszczeń. Personel kompetentny miły, stara się pomóc w każdej sytuacji. Położenie Willi na Stoku w niewielkiej odległości od centrum Krynicy pozwala na częste spacery, odwiedzanie Pijalni, restauracji, kawiarni np Maleńkiej. Polecam.

    Bogdan

    2016-02-25, Lublin

    Idealne warunki

    Idealne warunki , jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi, milutko, czyściutko i bardzo miła obsługa. Ponadto idealne warunki dla małych dzieci. Gorąco polecam.

    Piotr

    2016-02-06, Łódź

    Super warunki

    Super warunki , jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi, milutko czyściutko i bardzo miła obsługa, polecamy

    Ania

    2016-01-04, Warszawa

    Polecam rodziną z dziećmi

    Bardzo fajne miejsce za rozsądną cenę. Polecam rodziną z dziećmi

    Ewelina

    2015-12-28, Kraków

    Chętnie tu znowu wrócimy

    Cztery dni spędzone w Willi na stoku były bardzo udane dzięki uroczej Pani Kasi, która była bardzo pomocna. Pokój wygodny, czyściutko. Wnuczki były bardzo zadowolone z sali zabaw dla dzieci.Chętnie tu znowu wrócimy. Gorąco polecam

    Babcia Ania

    2015-12-16, Kraków

    Na pewno wrócimy i polecamy !!!

    Byliśmy w Willi przez tydzień z polecenia znajomych . Pensjonat ulokowany w bardzo fajnym miejscu. Pokój duży, przestronny i ładnie urządzony. Na korytarzu i aneksie kuchennym zawsze czyściutko. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość a właściwie rzeczywistość jeszcze lepsza 🙂 personel przemiły uczynny i chętny do pomocy. Na pewno wrócimy i polecamy !!!

    Basia z rodziną

    2015-09-26, Warszawa

    Gorąco polecam

    Spędziłam z koleżanką w willi tydzień. Nasze oczekiwania w pełni zostały spełnione. Żadnej ściemy - to co oferują na portalu to jest. Czysto, cichutko, miła obsługa. Gorąco polecam

    Regina

    2015-09-14, Elbląg

    Pokój przestronny i przytulny

    W Willi na Stoku spędziliśmy 2 wspaniałe tygodnie. Pokój przestronny i przytulny, a z balkonu malowniczy widok na góry. Zawsze dostępny na piętrze aneks kuchenny i lodówka. Milutko i przyjemnie na korytarzach. W łazience zawsze ciepła woda. W pobliżu pensjonatu można spacerować i oglądać piękne widoki, a do centrum miasta i na Górę Parkową blisko. Każdego dnia pobytu po zwiedzeniu okolic Krynicy, chętnie wracaliśmy do miłego i spokojnego pensjonatu. Dziękujemy i polecamy tym, którzy jeszcze nie byli w pięknej Krynicy.

    Ewa

    2015-09-02, Gniezno

    Żal opuszczać taki ośrodek

    Serdecznie dziękujemy.To kolejny urlop w Willi na Stoku. Miejsce sprawdzone,na pewno spełnia oczekiwania każdego użytkownika. Wszystko zapewnione. Miła obsługa. Czysto , cisza , blisko do pijalni wód, piękne widoki w tym panorama na centrum Krynicy. Żal opuszczać taki ośrodek. Dzięki Panie Sebastianie.

    ELZBIETA

    2015-08-25, JAWORZNO

    Super miejsce

    Super miejsce i położenie willi, cisza spokój ładne widoki można naprawdę wypocząć, zrelaksować się , blisko do szlaku turystycznego polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Pani Kasia w recepcji bardzo miła i zaradna pomoże w każdej sytuacji

    Leszek

    2015-08-17, Mielno

    Apartament jeszcze lepszy w rzeczywistości

    Serdecznie polecamy Willę na Stoku. Apartament jeszcze lepszy w rzeczywistości niż na zdjęciach.Ceny bardzo przystępne, śniadania pyszne.Obsługa super!Bardzo żałujemy, że z powodów osobistych musieliśmy przerwać pobyt i dziękujemy za dużą dawkę empatii.Polecam!

    Beata

    2015-08-08, Gdańsk

    Strzał w dziesiątkę

    W Willi na Stoku byliśmy pierwszy raz, w internecie szukałam ośrodka z wyżywieniem jak również dostosowanego dla dzieci i to był strzał w dziesiątkę. Polecam

    Monika

    2015-08-04, Dębica

    Super miejsce

    Super miejsce. Czysto, przytulnie, miło, smacznie. Polecam

    Alicja

    2015-08-01, Warszawa

    Polecam

    Pobyt w Willi na Stoku był bardzo udany. Polecam.

    Danuta

    2015-07-26, Jarosław

    Tak jak w opisie na stronie

    Spędziliśmy tutaj wspaniale cały urlop:) Bardzo przytulny ośrodek. Panuje tutaj cisza i spokój, można naprawdę wypocząć. Cały Personel bardzo miły i uprzejmy. Wszystko sie zgadza w rzeczywistości tak jak w opisie na stronie. Napewno tutaj wrócimy i gorąco polecamy:):):)

    Iwona i Marcin

    2015-07-22, Szwagrów

    Naprawdę super

    Nasz pobyt Wilii na Stoku w Krynicy-Zdrój spedziliśmy super i polecam jest naprawdę super i napewno tam wrucę .

    Krzysiek i Anna

    2015-07-04, Kraków

    Ośrodek godny polecenia

    Spędzałam tu urlop w lipcu 2014 ale w tym roku zamierzam zrobić to samo. Liczę że nie będzie problemu z zakwaterowaniem. Ośrodek godny polecenia ☺

    ELŻBIETA

    2015-06-17, JAWORZNO

    Polecam Willę na Stoku

    Wróciliśmy do willi na Stoku po pięciu latach.W sumie byliśmy tu trzeci raz.Nie żałujemy tej decyzji,choć mogliśmy spędzić długi czerwcowy weekend w innym miejscu.Nadal panuje tu miła atmosfera.Pokoje są czyściutkie,a pani w recepcji bardzo miła i zaradna.Obiady bardzo smaczne i nie drogie.Jeżeli ktoś fhce dobrze wypocząć to polecam Willę na Stokuw Krynicy Zdroju.

    Gabrysia i Antek

    2015-06-10, Mysłowice

    Zawsze zal nam wyjezdzać

    Co roku tam przyjezdzamy na festiwal biegowy jest tam tak uroczo ,miło,domowo ,że zawsze zal nam wyjezdzać gorąco polecamy

    BOZENA

    2015-06-10, lebork

    Blisko do szlaku turystycznego

    Super miejsce i położenie willi, cisza spokój ładne widoki można naprawdę wypocząć, zrelaksować się , blisko do szlaku turystycznego polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju

    Basia

    2015-05-30, Warszawa

    Zgodny z opisem

    Ferie z Rodzinką spędziliśmy w Pensjonacie było super pokój czysty obsługa miła i pomocna pensjonat w 100% zgodny z opisem a może nawet w rzeczywistości lepiej. Goraco polecamy:) z dziećmi naprawdę można tu wypocząć

    Danusia

    2015-04-25, Kraków

    Polecamy parom na wyjazdy

    Naprawdę jest tu super!!! i nie tylko dla rodzin z dziećmi, świetnie wypoczeliśmy , przytulnie czysto przyjemnie i spokojnie , polecamy parom na wyjazdy , naprawdę warto. Marta:)

    Marta

    2015-04-22, Warszawa

    Apartament bardzo przestronny

    Wszystko naprawdę super!!Willa bliziutko centrum.Apartament bardzo przestronny choć na poddaszu to warto w nim spędzić urlop,w pełni wyposażony .Byliśmy z dziećmi i czuliśmy się jak w domu dzieci nie chciały wracać!Managerowie bardzo pomocni i profesjonalni Gorąco polecamy

    Jola i Mariusz

    2015-04-21, Zabrze

    Polecamy

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi miła obsługa , dobrze wyposażony i przestronny pokój, czystość na wysokim poziomie. Krajobraz bardzo malowniczy. Blisko do centrum i do pijalni wód leczniczych. Polecamy 🙂 warto tu spędzić wolne chwile od pracy i odpocząć !!!!!!!!!!!!!!!

    Kasia

    2015-04-13, Warszawa

    Bardzo przyjemne miejsce

    Bardzo przyjemne miejsce, z domową atmosferą, cichą okolicą, miłym personelem. Polecamy!

    Andżelika i Wojtek

    2015-02-26, Chrzanów

    Zawsze super atmosfera

    Byliśmy już kolejny raz w Willi i jak zawsze super atmosfera stworzona przez miły i uczynny personel - dlatego wielkie podziękowania dla Pani Kasi i Pana Sebastiana oraz Pań sprzątaczek za atmosferę , czystość i stworzone do wypoczynku warunki !!!! Pozdrawiamy i polecamy ....

    Joanna i Jarek

    2015-02-23, Jastrzębie-Zdrój

    Fantastycznie

    Wielokrotnie byłem w tym pensjonacie,w różnych porach roku ,zawsze rewelacyjnie,miło i przytulnie.Za parę dni jadę ponownie,już nie mogę się doczekać.Fantastycznie.

    ZBYSZEK

    2015-02-19, BIELSKO-BIAŁA

    Dobra lokalizacja

    Byliśmy z żoną w tym pensjonacie pierwszy raz, ale chcemy tu jeszcze powrócić. Dobra lokalizacja, miła obsługa, fajne warunki, czyli wszystko co niezbędne do wypoczynku. Polecamy !

    Roman

    2015-02-16, Lublin

    Obsługa rewelacyjna

    Pobyt w pensjonacie do dziś wspominamy i długo jeszcze będziemy wspominać. Bardzo mile spędziliśmy ferie z Rodzinką. Pensjonat czysty i zadbany w 100%zgodny z opisem a nawet rzeczywistość lepsza od fotek. Obsługa rewelacyjna, pomocna, poprostu SUPER:) Goraco polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi:)

    Tomasz z rodzinką

    2015-02-15, Warszawa

    Wszędzie blisko

    Byłem w Willi wiele razy; poziom usług personelu,czystość,coraz wyższe, łazienka b.dobrze wyposażona zawsze jest ciepła woda wyżywienie adekwatne do opłat. Usytuowanie b.dobre wszędzie blisko, polecam swoim znajomym.

    Bogdan

    2015-02-09, Lublin

    Wszystkim gorąco polecam

    Byłam juz czwarty raz w Willi na stoku i cały czas jestem zadowolona wszystkim gorąco polecam to miejsce. Wszędzie blisko, czyściutko,pokoje przestronne i widne - sympatyczna atmosfera.Naprawdę warto spędzić tu urlop.

    Kasia

    2015-02-07, Warszawa

    Przyjazny dzieciom

    Zgadzamy się z wcześniejszymi opiniami ,bywaliśmy w różnych ośrodkach, ale tu jest naprawde świetnie jeden z nielicznych ośrodków przyjazny dzieciom i myślący o nich, wspaniale wypoczeliśmy z dziećmi które były zachwycone, napewno wrócimy musieliśmy przy wyjeździe obiecać to dzieciom

    Ewa

    2015-02-03, Lublin

    Na pewno tu jeszcze wrócimy

    Przyjechaliśmy z polecenia znajomych i nie zawiedliśmy się ! Wszystko naprawdę rewelacyjne! Willa bliziutko centrum super położona na uboczu cisza i spokój.Pokój czysty,bardzo przestronny,czuliśmy się jak w domu! personel bardzo pomocny,!!Na pewno tu jeszcze wrócimy!A nasz Adaś cały czas pamięta pokój zabaw i zjeżdżalnię pełną kulek cały czas się pyta kiedy tam wrócimy !!

    Ania

    2015-01-30, Warszawa

    Czysto, miło i przyjemnie

    Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w Willi na Stoku. Byliśmy tu w okresie sylwestrowym Czysto, miło i przyjemnie. Obsługa życzliwa i profesjonalna. Pokój przestronny z balkonem. W łazience ręczniki, suszarka do włosów no i zawsze gorąca woda. Jest możliwość korzystania z różnych opcji wyżywienia-samodzielne sporządzanie posiłków w aneksie kuchennym wyposażonym we wszystko co potrzeba lub zamawianie. Pensjonat położony w spokojnym miejscu na lekkim wzniesieniu ze wspaniałymi widokami. Oddalony o kilka minut od deptaka, pijalni i Góry Parkowej.Jesteśmy tu już trzeci raz i zapewniamy że tu jeszcze nie raz wrócimy. POZDRAWIAMY I POLECAMY WSZYSTKIM KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ DO KRYNICY!!!

    Katarzyna i Wiesław

    2015-01-23, Pruszków

    Centrum ale na uboczu

    Spędziliśmy tutaj okres świąteczno sylwestrowy wspaniałe miesce i jeszcze lepsz lokalizacja blisko wszędzie, centrum ale na uboczu cisza spokój wspaniałe widoki napewno tu wrócimy no i obsługa Pani Kasia Sebastian brak słów żeby opisać są super

    Szymon iKrystyna

    2015-01-20, Lublin

    SUPER miejsce

    SUPER miejsce SUPER atmosfera POLECAMY WSZYSTKIM naprawę warto , jesczcze wrócimy

    Krzysztof i Aneta

    2015-01-20, Warszawa

    Spełnia wszelkie nasze oczekiwania

    Byliśmy w Willi Na Stoku kolejny raz i jak zwykle wracamy zadowoleni z pobytu. Czysto,przyjemnie,własna łazienka z zawsze gorącą wodą, ręczniki i nawet suszarka do włosów. Dobrze wyposażony aneks kuchenny. Obsługa to mili sympatyczni i bardzo pomocni Pani Kasia i Pan Sebastian. W chwilach odpoczynku od nart i spacerów można pożyczyć fajną grę w recepcji. No i ta bliska odległość od deptaka,pijalni,góry Parkowej.Willa spełnia wszelkie nasze oczekiwania. Polecam, warto się tam zatrzymać będąc w Krynicy.

    Małgosia

    2015-01-18, Szczęsne

    Przyjazna atmosfera

    Polecam każdemu pensjonat Willa na Stoku, bardzo zadbany obiekt, komfortowe warunki (kuchnia do dyspozycji gości). Pensjonat znajduje się niedaleko centrum miasta i wyciągu narciarskiego. Jest tu bardzo miła i przyjazna atmosfera- można poczuć się jak w domu:)

    Agnieszka

    2015-01-11, Warszawa

    Super miejsce

    Super miejsce , spędziliśmy tutaj kilka dni, polecam wszystkim Willę , napewno wrócimy 🙂

    Danusia

    2015-01-11, Lublin

    Miła atmosfera

    Jestem tu już drugi raz, ośrodek ładny, blisko na deptak i do pijalni. Ładne i czyste pokoje. Miła atmosfera.

    Małgorzata

    2014-12-08, Bydgoszcz

    Każdy pokój z balkonem

    Przyjechałem z polecenia znajomych i będę tu wracał. Pensjonat położony w Centrum Krynicy. Każdy pokój z balkonem. Pani Kasia i Pan Sebastian bardzo sympatyczni i uczynni. Pozdrawiam ze Szczytna.

    Tadeusz

    2014-12-07, Szczytno

    Bardzo dobra obsługa

    Bardzo dobra obsługa.Czyściutko.Aneksy kuchenne na każdym piętrze bardzo ułatwiają życie (zwłaszcza jak się przyjeżdża z dziećmi). Przy jadalni pokój zabaw dla dzieci. W recepcji wypożyczalnia książek i gier (świetny pomysł).

    Maria

    2014-12-07, Chełm

    Łazienka duża i czysta

    Goraco polecam pobyt w Willi na Stoku.Byłam tam z mężem w dniach od 2 do 6 .10.br.Pokoje duże i czyste.Kazdy pokój posiada balkon.Łazienka też duża i czysta.W łazience były reczniki kapielowe, mydło i suszarka do włosów-uważam to za plus.Willa stoi w centrum Krynicy.Bardzo blisko Krynickiego Deptaka .Poniewaz było to poza sezonem to posiłki można było sobie robić w dobrze wyposażonym aneksie kuchennym .My wykupilismy sobie sniadania w stojacym obok dosłownie 10m dalej pensjonacie 4 gwiazdkowym Gaborek .Bardzo dobre śniadania serwowane w formie szwedzkiego stołu,niedrogie 15zł.Mozna było tam kupić i obiady.Jeśli przyjadę kiedyś do Krynicy to napewno zatrzymam sie w tym obiekcie.

    Janina

    2014-10-16, Pionki woj.Mazowieckie

    Dobra lokalizacja pensjonatu

    Dobra lokalizacja pensjonatu, czysto, miła obsługa. Polecam

    Krystian

    2014-08-19, Radzionków

    Polecam wszystkim rodzinkom

    Polecam wszystkim rodzinkom \"Wille na Stoku\". Zauroczyla nas okolica, mila, fachowa obsluga, pycha jedzenie no i oczywiscie kacik zabaw dla dzieci. W deszczowe dni maja gdzie sie pobawic. WARTOOOOOO

    Elwira

    2014-08-12, Radom

    Pensjonat godny polecenia

    Pensjonat godny polecenia !!! Wyszukane miejsce na wypoczynek i relaks. Świetna lokalizacja, bardzo dobre warunki lokalowe, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Był to mój drugi pobyt w tym obiekcie… pozdrawiam serdecznie.

    Marian

    2014-06-24, Chorzów

    Z Willi droga prowadzi wprost na Bulwary Dietla - Stary Dom Zdrojowy i Pijalnię

    Gorąco polecam pobyt w Willi na Stoku. Miejsce świetne pod każdym względem. Personel bardzo sympatyczny, pokój duży, z pieknym widokiem z balkonu 🙂 jak to w górach. Czysciutko, warto wykupić posiłki, bo są bardzo smaczne, ale można też skorzystać z aneksu kuchennego.Jest fajne miejsce zabaw dla dzieciaków - zarówno na zewnątrz jak i w środku. I oczywiscie wszędzie jest blisko - z Willi droga prowadzi wprost na Bulwary Dietla - Stary Dom Zdrojowy i Pijalnię. Napewno wrócimy tam jeszcze nie raz.

    Agnieszka

    2014-06-23, Kielce

    Warunki do wypoczynku idealne

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym pensjonacie. Warunki do wypoczynku idealne. Miły i uprzejmy personel. Doskonała lokalizacja, można oddychać świeżym powietrzem, a jednocześnie blisko centrum. Posiłki bardzo smaczne. Już dzisiaj marzy nam się kolejny pobyt w tym miejscu. Polecamy.

    Helena i Czesław

    2014-06-21, Czudec

    Mi bardzo się tam podobało

    Mi bardzo się tam podobało. Byłam tam z moją klasą na zielonej szkole. Przyznam, że willa jest bardzo zadbana. Wycieczka podobałam mi się najbadziej ze wszystkich. Polecam.

    Kamila

    2014-04-16, Wrocław

    Przyjemnie zaaranżowane pokoje

    Z czystym sumieniem polecamy Willę na stoku w dosłownym tego słowa znaczeniu :-). Obiekt spełnia wszystkie standardy komfortowego pobytu i wypoczynku. Przyjemnie zaaranżowane pokoje. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa i bardzo dobre wyżywienie. Willa położona w centrum Krynicy skąd wszędzie jest blisko. Polecamy

    Marta&Artur

    2014-02-26, Wrocław

    Bardzo sympatyczne miejsce

    Bardzo sympatyczne miejsce z zadbanymi, jasnymi pokojami. Willa znajduje się w ładnym otoczeniu. Do obsługi nie mam zastrzeżeń, ponieważ zawsze skora była do pomocy. Gorąco polecam.

    Agnieszka

    2014-02-16, Gorlice

    Jesteśmy zachwyceni

    Jesteśmy zachwyceni pobytem. Warunki super, pokoje przestronne a możliwość skorzystania z bardzo dobrze wyposażonej jadalnio-kuchni sprawia, że czuliśmy się jak w domu. No i Pani Kasia w recepcji. Pozdrawiamy

    Jan

    2013-11-11, Kraków

    Super miejsce bez zastrzeżeń

    Super miejsce bez zastrzeżeń wszędzie blisko a jednocześnie spokojnie uroczo piekne widoki z balkonów. Bardzo dobre wyżywienie warto z góry zmówić posiłki.Miła sympatyczna obsługa

    Grazyna

    2013-10-27, Radom

    Najlepsze warunki zakwaterowania

    My pracownicy, emeryci i renciści Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej w Gnieźnie corocznie od 20 lat odbywamy wycieczki po Polsce. Kiedy tu się zakwaterowaliśmy to stwierdziliśmy, że są to najlepsze warunki zakwaterowania ze wszystkich dotychczasowych. Padło wtedy pytanie – ciekawe czy też tak będzie na stołówce? I…też było tak wspaniale. Smaczne i obfite posiłki, estetycznie podane przez bardzo miłą Obsługę!!! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy z Gniezna – Pierwszej Stolicy Polski Gniezno, dnia 10.09.2013r.

    Wycieczkowicze PEC Gniezno

    2013-09-10, Gniezno

    Super okolica

    Festiwal Biegowy 2013: Super okolica, dobra obsługa. I pogoda dopisała. Wszystko naj!!! Lasek Bielański Team - Festiwal Biegowy

    Lasek Bielański Team

    2013-09-09, WARSZAWA

    Chetnie wracam myslami

    Chociaz juz trzy tygodnie minely od mojego pobytu w Krynicy i w Willi na Stoku to ciagle chetnie wracam myslami i wspomnieniami do mojego pobytu. Tak sie ulozylo w moim zyciu, ze mieszkam juz od 33 lat na poludniu Niemiec w Bawarii, ktora jest bardzo ladna, ale nie ma tu Pani Kasi, jej serdecznosci, autentycznosci, oczywiscie jestem pewna, ze podobna klase reprezentuje rowniez Pan Sebastian. Tutaj na zachodzie ludzie sa sztucznie uprzejmi, w hotelach wyniosla atmosfera, ktorej nie znosze, dlatego bardzo cenilam sobie rowniez milych gosci, ktorzy w tym okresie 04.08.13-10.08.13 tez byli w osrodku. Serdecznie dziekuje za wszystko i pozdrawiam moich rodakow, ktorych mialam przyjemnosc poznac.

    Danuta

    2013-09-04, Wuerzburg/Bawaria

    Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony

    Wczoraj wróciliśmy z Krynicy. W Willi na Stoku gościliśmy po raz pierwszy ale z pewnością nie ostatni. Pokoje przestronne, czyste urządzone ze smakiem. Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony. Bardzo fajny pokój zabaw oraz plac zabaw. Pyszne śniadania i obiadokolacje. Wakacyjny pobyt w Willi będziemy wspominać bardzo mile. Szczerze polecam ten Pensjonat szczególnie rodzinom z dziećmi. Jeszcze raz dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy sympatycznych Gospodarzy. Katarzyna,Maria oraz Kuba i Wiki

    Katarzyna

    2013-09-01, Kraków

    Blisko centrum, ale z dala od ulicznego ruchu

    Byliśmy tu dwójką dzieciaków w sierpniu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Śmiało polecamy Willę, blisko centrum, ale z dala od ulicznego ruchu wiec cicho, czysto, miło, pokoje z balkonami, ładny widok na góry. Jest możliwość skorzystania z pralki, żelazka, kuchni. I przede wszsytkim świetne miejsce dla dzieci, sala zabaw i plac zabaw z basenikiem, nasze dzieci były zachwycone! Pozdrawiamy miły i dyskretny personel!

    Aga

    2013-08-29, Warszawa

    Super miejsce

    Super miejsce, przyjazne dla rodzin z dziećmi, wszędzie blisko - gorąco polecam i zachęcam

    Asia

    2013-08-22, Łomianki

    Bezpieczne dla dzieci

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi na Stoku. Miejsce które jest przyjazne i bezpieczne dla dzieci, ma super wyposażony pokój zabaw w razie niepogody, pokoje są ładne i czyste, aneks kuchenny wyposażony, do dyspozycji o każdej porze co jest doskonałym udogodnieniem dla rodziców. W ogrodzie zabawki dla dzieci, zjeżdżalnia i basenik, w którym dzieci dokazują do woli, altanka, możliwość zrobienia grilla i ogniska. Piękne widoki, bliskość do deptaka, Parku Zdrojowego, miła,życzliwa obsługa, sprawia, że na pewno wrócimy. Dzieci w dniu wyjazdu płakały, że nie chcą wracać do domu... Serdecznie pozdrawiamy i bardzo bardzo tęsknimy! Alicja, Piotr,Kubuś Kacperek i Karolek:)

    Alicja

    2013-08-21, Książenice

    Super obiekt

    Super obiekt,godny polecenia-czysty,nowoczesny,doskonale zorganizowany,zadbany,cisza,spokój i ten cudowny wieczorny koncert świerszczy z pobliskiej łąki-cudo!!! i balsam dla duszy,poza tym blisko do Parku Zdrojowego,centrum i komunikacji,no i najważniejsze obsługa-przesympatyczni.życzliwi młodzi ludzie- pozdrawiam,a obiekt wszystkim szczerze polecam

    Hanka

    2013-08-20, Poznań

    Miła, pomocna obsługa

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym miejscu ;-). Miła, pomocna obsługa, super czysto w pokojach, dobrze wyposażony aneks kuchenny, za tą cenę byłoby chyba bardzo trudno znaleźć coś lepszego. Szczerze polecam

    Magda

    2013-08-06, Skierniewice

    Blisko do Parku Zdrojowego

    Wystawiam bardzo dobrą opinię jako super obiektu dla rodzin z dziećmi. Czysto i wszystko zorganizowane logicznie a to zasługa pani Kasi, która jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu i wyraźnie lubi to co robi! Podobało mi się, jak nasz maluch na bosaka (czysto!!!!) pędził rano na dół na salę zabaw 🙂 Kuchnia wyposażona we wszystko co potrzeba. Plac zabaw na zewnątrz z basenem i widokiem na Krynicę 😉 Polecam bo i blisko do Parku Zdrojowego i ładne widoki i świetne warunki i spokój cisza 🙂

    Kasia

    2013-08-05, Sulejówek

    Jedzenie bardzo dobre

    Bardzo polecam Willę na Stoku. Obsługa bardzo miła, życzliwa. Jedzenie bardzo dobre. Super miejsce{plac zabaw i pokój dla dzieci}godne polecenia dla dzieci.Dom położony blisko centrum, a zarazem cisza spokój

    Anita

    2013-07-27, Kamień Pomorski

    Fajne miejsce do wypoczynku

    Fajne miejsce do wypoczynku. Pensjonat godny polecenia za tą cenę. Czysto i miło. Bardzo uczynna i sympatyczna obsługa. Możliwość korzystania z róznych wariantów wyżywienia (samodzielne sporządzanie posiłków w aneksie kuchennym lub zamówienie gotowych). Kulturalne współtowarzystwo. Był to nasz drugi pobyt w tym pensjonacie na przestrzenie ostatnich kilku lat i możemy z czystym sumieniem polecić to miejsce dla osób lubiących aktywny wypoczynek powiązany ze zwiedzaniem okolicy. Pozdrowienia dla Pani Kasi.

    Barbara

    2013-07-19, Wołów

    Polecam Willę na Stoku

    Polecam Willę na Stoku. Pensjonat położony na lekkim wzniesieniu. Pokoje przestronne, czyste - większość z balkonami. Na każdym piętrze aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem. Można zrobić sobie śniadanie i kolacje bez żadnych problemów. Dla leniwych można zamówić jedzenie na miejscu. Bardzo smaczne. Przebywałem z żoną przez tydzień w lipcu. Największy plus pensjonatu to przemiła obsługa. Pani Kasiu dziękujemy!!!

    Adam

    2013-07-14, Gdańsk

    Polecamy na rodzinny wypoczynek

    Polecamy Willę na Stoku. Pokoje czyste i ładne. W każdym łazienka, TV i balkon. Bardzo dobre jedzenie na miejscu.Przemiła ob sługa pensjonatu. Polecamy na rodzinny wypoczynek.

    Jerzy i Grażyna

    2013-06-09, Wabrzeźno

    Na pewno wrócimy!

    Bardzo polecamy Willę na Stoku. Pensjonat jest położony z daleka od hałasu ulicy, a jednak tak blisko samego centrum Krynicy - wszędzie można dotrzeć pieszo. Pokoje są nowe, widne i bardzo czyste. W każdym jest osobna łazienka, balkon i TV. Na piętrach są aneksy kuchenne z e sprzętem AGD (od dzbanka elektrycznego po lodówkę), więc można samemu przyrządzić sobie posiłek. W wolnym czasie istnieje możliwość zamówienia masażu relaksacyjnego w pokoju :-)) Na szczególną uwagę zasługuje przemiła obsługa pensjonatu: pani Kasia i pan Sebastian. Dziękujemy! Na pewno wrócimy!

    Asia i Radek

    2013-05-06, Warszawa

    Pokoje czyste i przestronne

    Willę na Stoku odwiedziliśmy już drugi raz. Pokoje czyste i przestronne, dobrze wyposażona kuchnia. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo miła obsługa, która z chęcią pomoże w każdej sytuacji. Polecamy to miejsce i z pewnością odwiedzimy je jeszcze nie raz.

    Iwona i Łukasz

    2013-04-28, Bielsko-Biała

    Doskonałe miejsce na urlop zimowy

    Zdecydowanie polecam!!! Doskonałe miejsce na urlop zimowy (letni zapewne również)! Narciarnia i dodatkowe pomieszczenie na buty:-) Pokoje i łazienka zadbane i czyste, jeszcze ładniejsze \"na żywo\" niż na zdjęciach:-)Doskonale wyposażona kuchnia dla osób korzystających z własnego wyżywienia. Duży plus za możliwość wykupienia masażu na miejscu. A największy plus za przemiłą i cierpliwą obsługę. Pani Kasiu - dziękuję i \"tak trzymać\":-)))

    Magda

    2013-03-19, Kielce

    Wszystkie oceny na szóstkę

    Wszystkie oceny na szóstkę - dlatego brakło gwiazdek. Pozdrawiamy Panią Kasię i Pana Sebastiana. Dla każdego z nich ocena to szóstka z plusem !!! Tak zasypanej śniegiem Krynicy jeszcze nie widzieliśmy !!!

    Joanna i Jarek

    2013-03-19, Jastrzębie-Zdrój

    Położenie blisko centrum

    W Willi na Stoku jestem po raz wtóry, z pobytu jestem b. zadowolony, pokój czysty zadbany, śniadania smaczne i urozmaicone, obsługa uprzejma i pomocna, położenie blisko centrum - wygodne. Cena pobytu niewygórowana.

    Bogdan

    2013-03-10, Lublin

    Wilę polecam wraz zoną

    wilę polecam wraz zoną martą gdyz jest w niej wszystko na pięć a córki moje potwierdzą ponieważ pokuoj zabaw jest bardzo OK.

    Marta Tomasz Nikola i Julia

    2013-02-02, Stregoborzyce

    Posiłki smaczne

    W Willi na Stoku spędzaliśmy Swieta Bozego Narodzenia 2012 (4 dorosle osoby).Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.Mila obsługa, pokoje czyste ,przytulne.Posiłki smaczne ,porcje wystarczające,Kolacja Wigilijna była bardzo bogata w rózne potrawy.Dom połozony w dobrym miejscu wszędzie blisko-nawet górka do pokonania.

    Aniela

    2013-01-29, Piekary Sląskie

    Dom przepiękny, czysty

    Przebywaliśmy w Willi na Stoku w sierpniu 2012 roku. Jesteśmy oczarowani i willą i obsługą. Pani Kasia i Pan Sebastian byli bardzo mili, gościnni i uczynni. Dom przepiękny, czysty, wygodny z warunkami do wypoczynku. Dziękujemy Wam i życzymy samych miłych chwil i miłych gości. Z pewnością jeszcze Was odwiedzimy.

    Barbara I Mirosław Mazurowie

    2012-09-30, Tychy

    Wspaniale widoki

    Polecam,mila obsluga,spokojne miejsce,wspaniale widoki,swojskie klimaty

    Ryszard

    2012-09-29, Krakow

    Super miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi

    Super miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi.Świetna obsługa.,plac zabaw dla dzieci,piękna okolica i wszędzie blisko.A wieczorem możliwość zrobienia grilla:)Polecam

    Ola

    2012-09-03, Grodzisk maz

    Fantastyczna obsługa

    Byliśmy z córką tylko 3 dni ale było rewelacyjnie,super miejsce,fantastyczna obsługa,na pewno wrócimy tam niebawem. Polecam

    Małgorzata

    2012-08-21, Ostrowiec Św.

    Było super

    Byliśmy w willi tydzień (ja, mąż i 9 letni synek). Było super. Spokój, cisza, niczego nie brakowało. Super obsługa, bardzo pomocna. Super zaplecze zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Możliwość pożyczenia książek, czy gier planszowych (duży wybór), choć nie mieliśmy czasu skorzystać. Blisko deptaku, choć z dala od ruchu ulicznego. Polecam wszystkim, dużym i małym.

    Ilona

    2012-08-20, Warszawa

    Super miejsce na wypoczynek

    Super miejsce na wypoczynek. Cisza i spokój, a do tego blisko centrum. Miejsce godne polecenia ze względu na czystość pensjonatu, miłą obsługę i przyjemną atmosferę.

    Lucyna

    2012-08-05, Łańcut

    Wieczorami za oknem koncerty świerszczy

    Urokliwe miejsce godne polecenia dla wszystkich bez względu na wiek. Blisko centrum, a zarazem cisza i spokój.Wieczorami za oknem koncerty świerszczy. Super! Bardzo miła i kompetentna obsługa pensjonatu.Pierwsze wrażenie to czystość i przyjemny zapach. Dla lubiących gotować na każdym piętrze dobrze wyposażona kuchnia z lodówką. Jest również parking i kącik rekreacyjny dla dzieci i dorosłych. Polecam dla każdego!

    Beata

    2012-08-02, Warszawa

    Każdy bez wyjątku będzie zadowolony

    Spędzam w ,,Willi na stoku \'\' wakacje co rok. Pokój dla dzieci jest rewelacyjny, możliwość podpisania się na ścianie, świetny pomysł !!!! pokoje bardzo komfortowe. Nie zgadzam się z opiniami niektórych osób na temat niemiłej obsługi , gdyż obsługa jest bardzo bardzo miła i uprzejma . Polecam każdemu pobyt w ,,willi na stoku\'\' gdyż każdy bez wyjątku będzie zadowolony !!!! 🙂

    Julia

    2012-07-27, Grodzisk Mazowiecki

    Willa jest w urokliwym miejscu

    Byliśmy wprawdzie krótko, bo tylko 5 dni,ale wypoczęliśmy. Willa jest w urokliwym miejscu - jednym rankiem udało nam się spotkać parę saren. Wyposażenie kuchni wprawdzie minimalne, ale była spora rotacja, więc udało się coś ugotować. Choć ceny w lokalach Krynicy zachęcają do obiadów na mieście. Polecam.

    Agnieszka

    2012-07-23, Rzeszów

    Rewelacyjne miejsce

    Już kolejny raz zatrzymaliśmy się w Willi na stoku. I tak jak poprzednim razem nie zawiodłam się. Cisza spokój relaks wypoczynek nie tylko dla dorosłych ale i dla dzieci. Rewelacyjne miejsce. Można wypocząć a obsługa spełnia wszystkie zachcianki np toster :). Dziękuję za super pobyt lepszego nie można sobie wyobrazić. Do zobaczenia

    Agnieszka

    2012-07-11, Żyrardów

    Kolejny raz nie zawiodłem się

    Wraz ze znajomymi byliśmy na początku czerwca 2012. Już drugi raz zatrzymaliśmy się w Willi na stoku. Kolejny raz nie zawiodłem się. Miejsce znałem z poprzedniego wypadu jak zwykle super pokoik nr 17 bajka. Cisza spokój, relaks. Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi. Na miejscu plac zabaw, pokój zabaw przy jadalni. Aneksy kuchenne na piętrach. Kapitalne miejsce. Jak będę po raz trzeci z Krynicy to tylko tam się zatrzymam naprawdę warto a do deptaka spacerkiem 5 minut. Dziękuję za super pobyt . . . Do zobaczenia

    Rafał

    2012-06-24, Gorzyce

    Rewelacja

    Byliśmy na majówce. Rewelacja.Był to nasz pierwszy pobyt w tym miejscu i mamy naprawde super wspomnienia. Cisza spokój, czysto bardzo miła obsługa. Naprawdę polecamy!!!

    Łukasz i Iza

    2012-06-17, Grodzisk Mazowiecki

    Polecam wszystkim

    Odwiedziłem Willę na Stoku w majówkę wraz z rodziną i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jadąc w ciemno nie spodziewałem się takich warunków. Polecam wszystkim. Na pewno nie raz jeszcze odwiedzę.

    Darek

    2012-05-21, Szczęsne

    Polecam

    Spędzilam kilka dni w maju,ośrodek czysciutki,pokoje równiez zadbane.Blisko do centrum a tak wlaściwie to w samym centrum jest polożona willa to jej atut .Wyżywienie dobre chociaz jest przynoszone z ośrodka obok i trzeba czekac az doniosą połmiski a juz jestes po częsci najedzona. Ale ogólne wrazenie pozytywne . Polecam 🙂

    Ewa

    2012-05-08, Kielce

    Raj dla dzieci i dla dorosłych

    Najsympatyczniejsza obsługa z jaką do tej pory się spotkałam. Pełen profesjonalizm w każdej dziedzinie. Byłam i wracam w tym roku znowu. Już nie mogę się doczekać ponownego odpoczynku. Raj dla dzieci i dla dorosłych. W innych opiniach czytam \"... ta górka... Cóż wspaniała gimnastyka dla kobiecych ... Wspaniałe miejsce do odpoczynku. Zapewniam, że wrócę tu jeszcze nie raz...:)

    Agnieszka

    2012-03-18, Żyrardów

    Czysciutko i przyjemnie

    Mila i sympatyczna obsluga na recepcji , pelny profesjonalizm Pani Kasi i Pana Sebastiana, sluza pomoca i rada w kazdej potrzebie(awaria samochodu). Mili i sympatyczni. Czysciutko i przyjemnie, Choc mieszkam daleko wroce napewno

    Pierre

    2012-03-09, Paryz

    Udany urlop

    Dużo podróżuję po świecie, ale z tak wspaniałą obsługą nie spotkałam się nigdzie.Pani Kasia i pan Sebastian są przemili i gotowi pomóc w każdej sytuacji.Przy wyjeździe zadeklarowałam ,że nigdzie więcej tylko do tego miejsca będę przyjeżdżała.Czyściutko ,przytulnie i ta wspaniała miła atmosfera.Bardzo ,bardzo dziękuję za udany urlop.Pozdrawiam

    Halina

    2012-03-09, Wielka Brytania

    Obsługa bardzo miła

    Obsługa bardzo miła, czysto.

    Kamila

    2012-02-15, Warszawa

    Wielka 5 dla tego miejsca

    Wielka 5 dla tego miejsca ! Świetna lokalizacja, bardzo blisko wszystkich ciekawszych atrakcji Krynicy a do tego, mimo centrum, cicho i spokojnie. Tylko ta górka 🙂 Bardzo miła obsługa, pokoje przytulne ogólnie miło, spokojnie i ciekawie 🙂

    Zuzia, Monika i Paweł

    2012-01-30, Grodzisk Mazowiecki

    Miejsce super dla rodzicow z dziecmi

    W Willi bylismy drug raz i za kazdym razem bykismy bardzo zadowoleni. Miejsce super dla rodzicow z dziecmi /kacik zabaw, mozliwosc wypozyczenia Książek i gier na miejscu/. Blisko Centrum, a jednoczesnie cicho, ze wspanialymi widokami,zwlaszcza z poddasza 🙂 . Obsluga bardzo mila. Posilki smaczne i obfite.

    Kinga, Marcin,Zuzia, Maja

    2012-01-28, Warszawa

    Za rok tu powrócimy

    Pensjonat super mieszkaliśmy drugi raz i pewnie za rok tu powrócimy .Czysto i bardzo miło.Pozdrawiamy pokój 13.

    AGNIESZKA

    2012-01-21, GROJEC

    Cudne miejsce na wypoczynek

    Cudne miejsce na wypoczynek, pensjonat położony jest w malowniczej spokojnej okolicy jednocześnie będąc w bardzo bliskiej odległości od deptaka! Pokoje są ładne,czyste i przestronne, a na dodatek można zamówić sobie masaż do pokoju! Polecam!

    Monia

    2012-01-09, Jastarnia

    Jedzonko bardzo smaczne

    Pobyt w Krynicy wspominam FANTASTYCZNIE! Personel przemiły, we wszystkim pomoże, zawsze uczynny. Atrakcje! Wieczory spędzone przy \"pilkarzykach\". Jedzonko bardzo smaczne, porcję w sam raz na raz. Jest gdzie przechować narty. I przede wszystkim klimat miejsca - niepowtarzalny!

    Krzysiek

    2012-01-08, Grodzisk Mazowiecki

    Willa jest doskonale położona

    Tegoreczne Święta i Sylwestra spędzilismy u Państwa i był to bardzo dobry wybór. Willa jest doskonale położona. Bardzo blisko centrum Krynicy, ale na szczęście nie w samym centrum.My byliśmy z małymi dziecmi i moglismy spacerkiem chodzić na deptak, gdzie zawsze cos ciekawego sie działo, ale jednoczesnie nie musieliśmy ciagle słuchać odbywajacych sie tam imprez. Pensjonat polecamy.

    Elżbieta i Andrzej

    2012-01-08, Warszawa

    Willa jest elegancko urządzona

    Spędziłam w raz z rodziną w Willi Wigilię i Święta Bożego Narodzenia 2011. Jeśli chodzi o sam pensjonat to bardzo Nam się spodobał , położony w urokliwym miejscu , pokoje nowoczesne , przytulne i czyste . Wszędzie panuje porządek , willa jest elegancko urządzona. Jednak co do Kolacji Wigilijnej w Willi ma ogromne zastrzeżenia. Nie dość że porcje byly bardzo skromne wręcz dla dziecka to jeszcze jedzenie na kolacje dotarło prawie zimne. Na prośbę jednego z gości o puszczenie kolęd obsługa poinformowała , że na terenie całego ośrodka nie ma sprawnego magnetofonu , co t ośmiesza tylko standard tego pensjonatu . Obsługa też była mało przyjemna delikatnie mówiąc w tym dniu . Musze jednak przyznać , że starano sie potem to naprawić i w dwa Dni Świąt jedzenie bylo już ciepłe a obsługa uprzejma. Pobyt oceniamy ogólnie dobrze oprócz wieczoru wigilijnego . Mam nadzieję ,że jednak obsługa uczy się na błędach i za rok goście będą zadowoleni .

    Magdalena

    2012-01-07, Kraków

    Niestety na temat pobytu w willi nie mogę powiedzieć ani słowa

    Niestety na temat pobytu w willi nie mogę powiedzieć ani słowa. Jednak kontakt z obsługą był na tyle niemiły że postanowiłam o nim napisać. Planujemy z mężem wybrać się do Krynicy, poszukujemy noclegu, dzwonimy do różnych ośrodków ale nigdzie nie zdarzyło nam się to co tu-niestety. Trudno się dodzwonić-rozumiem, willa ma dobrą renomę, wiele osób pewnie próbuje wynająć pokój. Jednak szczyt nastąpił dziś około południa,kiedy po udzieleniu wstępnych informacji o możliwości zakwaterowania Pani oświadczyła, że jest obecnie bardzo zajęta i oddzwoni później, aby odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania. Do tej pory nie oddzwoniła i obawiam się że już nie oddzwoni. A szkoda, bo może dołączylibyśmy do grona wystawiającego pozytywne komentarze?

    Agnieszka

    2012-01-05, Gdynia

    Nam się podobało

    Byliśmy w Willi na kilka dni sylwestrowego pobytu sporą grupą znajomych z dziecmi. Miejsce bardzo nam się podobało, standard i lokalizację oceniamy bardzo wysoko. Jedynie do \"uprzejmości\" obsługi mamy troszkę uwag 😉

    Iwona

    2012-01-02, Krakow

    Bardzo nam się podobało

    Miejsce bardzo nam się podobało, ładne pokoje czyściutko i super lokalizacja wszędzie blisko, miła obsługa, polaecamy!

    Ania

    2011-11-12, Warszawa

    Pięć gwiazdek

    Bardzo miło wspominamy pobyt w tym ośrodku wypoczynkowym. Obsługa bardzo miła (pozdrowienia dla pani Kasi), w pokoju czysto, schludnie, sporo atrakcji dla dzieci, dobre położenie, wygodny parking, grill, no i standard wysoki. Do tego wszystkiego dochodzi cena przystępna i mamy same pięć gwiazdek 🙂 Na pewno wrócimy.

    Ania i Wojtek

    2011-09-30, Rzeszów

    Miejsce naprawdę świetne

    Miejsce naprawdę świetne, zdjęcia nie oddają rzeczywistości, która jest o wiele lepsza, dzieki 🙂 było nam tutaj wspaniale , polecamy wszystkim !!! napewno kto przyjedzie nie będzie żałować wypoczynku tutaj

    Szymon

    2011-08-25, Warszawa

    Bardzo miła atmosfera

    Witam, spędziliśmy tutaj od 15 do 22 sierpnia tydzień urlopu, w ciszy z promykami słońca i śpiewem ptaków.Bardzo miła atmosfera, świetna obsługa, czyściutko i schludnie: Pani Kasia i Pana Sebastian z recepcji chętnie radą służyli i życzliwi zawsze byli.Pani Ula o Wille dbała i czyściutko sprzątała.Natomiast Pani Natalia gdy jedzonko podawała to zawsze pięknym uśmiechem je okraszała. DZIĘKUJEMY i SERDECZNIE POZDRAWIAMY!!! A wypoczynek GORĄCO POLECAMY.

    Grażyna i Kazik

    2011-08-24, Warszawa

    Super miejsce

    Super miejsce polecam !!! pozdrawiam obsługę pensjonaciku 🙂

    Kasia

    2011-08-04, Wrocław

    Super warunki do odpoczynku po nartach

    Nowy, pięknie położony obiekt. Wszędzie blisko.Czysto, przytulnie, obsługa profesjonalna i bardzo miła / pozdrawiam/. Byłam zimą z rodziną, super warunki do odpoczynku po nartach. Kącik dla dzieci- świetny pomysł. Chcesz iść na szlak- 3 minutki pod górkę, chcesz iść do pijalni lub na \"deptak\" - 3 minutki z górki i już jesteś. SUPER :)))

    Małgosia

    2011-07-01, Grodzisk Mazowiecki

    Bardzo dobre jedzenie

    Wspaniały pensjonat , czysto , miła i profesjonalna obsługa , bardzo dobre jedzenie. Dobra lokalizacja.

    Ewa

    2011-06-20, Rydułtowy

    Polecam

    Miło spędziliśmy czas. Polecam

    Krzysztof Ewa i dzieci

    2011-06-20, Zbydniów

    Blisko do centrum Krynicy

    Polecamy. Ładne pokoje, czysto, miła obsługa, smaczne jedzenie. Blisko do centrum Krynicy a jednocześnie cisza i spokój. Byliśmy bardzo zadowoleni.Pozdrawiamy.

    HALINA I JANUSZ

    2011-06-14, BYDGOSZCZ

    Miła atmosfera

    Naprawdę świetne miejsce byliśmy już tu drugi raz miła obsługa ładne pokoje i miła atmosfera POLECAMY

    Ewa i Darek

    2011-06-13, Zabrze

    Szczerze polecam

    Szczerze polecam. Spędzilismy z mężem i pół rocznym dzieckiem 5 dni w zeszłe wakacje. Byliśmy bardzo zadowoleni.

    Beata

    2011-05-31, Mielec

    Jesteście wspaniali

    Korzystaliśmy z gościnności willi w 9 osób tuż po feriach zimowych. Warunki oceniam bardzo pozytywnie - wyposażenie pokoi, możliwość korzystania z aneksu kuchennego, schowek na sprzęt narciarski. Obsługa profesjonalna, w każdej chwili gotowa by pomóc i doradzić. Lokalizacja świetna, przysłowiowy rzut beretem na deptak krynicki. Z pewnością zaproponuję ten obiekt znajomym, którzy będą się wybierać w rejon Krynicy-Zdrój, a sama również mam nadzieję korzystać z Waszych usług, bo jesteście wspaniali. Pozdrawiamy serdecznie całą załogę.

    Agnieszka

    2011-05-11, Piaseczno

    Wszędzie blisko a zarazem oaza spokoju

    Super miejsce, wszędzie blisko a zarazem oaza spokoju. Bezpieczne miejsce dla dzieci. Świetnie wyposażona kuchnia, czyściutko, właściwie goście do wszystkiego mają dostęp. Bardzo miła obsluga. Mam tylko jeden malutki minus do jeszcze mniejszego telewizorka w pokoju. Polecam wszystkim b. gorąco to miejsce. Jeżeli będę miala okazję jeszcze odwiedzić Krynicę to na bank zatrzymam się na STOKU, pozdrawiam.

    Beata z rodziną

    2011-05-04, Opole

    Obsługa bardzo miła dobra

    Spędziłyśmy z siostrą w willi tydzień było naprawdę przyjemnie i miło,obsługa bardzo miła dobra i profesjonalna(pozdrawiamy) willa jest czysta pokoje bardzo ładne, świetnie położona, wszędzie blisko, nad willą jesst szlak turystyczny POLECAMY WSZYSTKIM nie tylko rodzinom z dziećmi

    Hania Alina

    2011-04-16, Milanówek

    Wyjątkowe miejsce

    Wyjątkowe miejsce, wspaniała atmosfera, świetna lokalizacja, spedziliśmy w willi ferie zimowe z dziećmi i było naprawdę wspaniale dzieci nie chciały wyjeżdźać brawo dla właściciela stworzył wspaniałe miejsce dla wypoczynku rodzin z dziećmi polezamy wszystkim i pozdrawiamy załogę

    Krysia Szymon i dzieci

    2011-04-04, Warszawa

    Będziemy wracać

    Kilka dni tu spędzonych i znowu jest miedzy nami dobrze wspaniala atmosfera i miejsce , będziemy wracać , napewno 🙂

    Beata i Andrzej

    2011-03-30, Pruszków

    Miejsce naprawdę super i nie tylko dla rodzin z dziećmi

    Świetnie wypoczeliśmy i czuliśmy się wspaniale, czysto przyjemnie i przytulnie , polecamy parom na wyjazdy , naprawdę warto. Beata:)

    Beata i Andrzej

    2011-03-30, Pruszków

    Super miejsce napewno wrócimy i polecamy wszystkim pozdrawiam załogę 🙂

    Witam polecam wszystkim Willa pachnie czystością i nowością spędziliśmy w niej trzy dni w marcu było extra personel pomocny przyjazny i dyskretny

    Robert Marek Kasia i Ania

    2011-03-20, Marki/k. W-wy

    POLECAMY !!!

    Spędziliśmy tu tydzień ,super miejsce , rzeczywistość okazała się lepsza od fotek, napewno wrócimy ,

    Małgosia i Krzysztof

    2011-03-20, Lublin

    Fantastyczne miejsce, super lokalizacja

    Niesamowity klimat-to tak ogólnie... Bardziej szczegółowo: czyste, zadbane i przyjemne pokoje, obsługa dba o każdy szczegół; smaczne jedzenie i to co najważniejsze, wciąż nowy pomysł na wolny czas... Dzieci w ciągu dnia mają możliwość zabawy w \"zakątku zabaw\", rodzice też potrafią go wykorzystać np. wieczorem 🙂 Piłkarzyki wieczorową porą to jest to... Pozdrowienia dla graczy 😀 Fantastyczne miejsce zarówno dla tych którzy chcą się wyciszyć jak również dla tych, którzy przyjechali aktywnie wykorzystać urlop... W moich wspomnieniach pozostają same pozytywne wrażenia, bo nie było tych negatywnych 🙂 Nie mogę się doczekać urlopu letniego, aby móc tam wrócić... Miejsce godne polecenia!!! Willi nie można nic zarzucić... Niska cena a wysoki standard!!! Na pewno wrócę 🙂

    Agniesia 🙂

    2011-03-17, Tarczyn

    Polecam wszystkim a w szczególności rodzinom z dziećmi

    Spędziliśmy tutaj ferie dzieci zachwycone miejsce i atmosfera wspaniała,

    Adam i Kamila

    2011-03-15, Piaseczno

    Super miejsce na wypoczynek z dziećmi

    Super obsługa; bardzo miła, luźna atmosfera; ładne pokoje; super pomysł z miejscem zabaw dla dzieci i kuchniami na każdym piętrze; lokalizacja też bdb; ogólne wrażenia BARDZO POZYTYWNE; gratuluję właścicielom 🙂

    Aneta, Marceli, Szymek, Mikołaj

    2011-03-03, Bieniewice

    Spędziliśmy w willi ferie zimowe, na pewno jeszcze wrócimy!

    Przemiła obsługa, bardzo ładne jasne i czyste pokoje z niemniej ładnymi łazienkami, pyszne śniadanka w formie szwedzkiego stołu no i świetna lokalizacja-na podwyższeniu z pięknymi widokami, ale mimo to dosłownie 5-7 min od deptaka. Trzeba zaznaczyć, że i cena bardzo dobra, porównując chociażby do pensjonatów obok. Serdecznie polecamy i mamy nadzieję na zobaczenie się w następnym roku! 😉

    Witalij i Galina Gradowscy

    2011-01-12, Odessa/Ukraina

    CICHO, spokojnie , czysto

    Byłem z rodziną rok temu w ferie zimowe , teraz też wybieramy się tutaj, dzieci nie mogą się doczekać Moja opinia jest następująca: CICHO, spokojnie , czysto,wspaniała atmosfera dla dzieci i rodziców, wszędzie blisko, przepiekne widoki, W CENTRUM!!!! POLECAM !!!

    Krzysztof Agnieszka i dzieci

    2010-11-02, Gdańsk

    Witam z czystym sumieniem mogę polecic to miejsce

    Byliśmy już tu drugi raz i cieszymy się że właśnie tu trafiliśmy, jest to jeden z nielicznych ośrodków który jest naprawdę nastawiony na pobyty rodzinne wspaniała atmosfera jedyny problem to że dzieci nie chcą stąd wyjeżdżać pozdrawiam personel i życzę utrzymania tego poziomu oraz samych miłych gości :))

    Bożena

    2010-10-30, Pruszków

    Wysoki standard (czysto, miło i przyjemnie)

    Obsługa bardzo miła, pracowite etc.; Lokalizacja bardzo dobra (wszędzie blisko); Jedzenie wyśmienite oraz obfite; Wysoki standard (czysto, miło i przyjemnie) Na pewno wrócimy....

    Grażyna, Marcin oraz dzieci

    2010-10-28, Marki

    Polecam !

    Naprawdę warto przyjechać tutaj można świetnie wypocząć w miłej atmosferze i super warunkach , wszędzie blisko

    Adam

    2010-10-21, Zabrze

    Miejsce super lokalizacja świetna

    Spędziliśmy tutaj w wakacje z córeczką sześć wspaniałych dni.Miejsce super lokalizacja świetna,POLECAM wszystkim a wszczególności rodzinom z dziećmi,czuliśmy się baaardzoo dobrze!!! a nasze dziecko nie chciało wyjeżdżać , pozdrawiamy przemiłą obsługę i brawo dla właściciela który potrafił stworzyć atmosferę i tak wyjątkowe miejsce dla wypoczynku rodzinom z dziećmi, napewno wrócimy :))

    Jola z Mazur

    2010-10-16

    Bardzo ladne pokoje

    Czyste, zgodne z opisem. Spedzilismy tam weekend ok. rok temu, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo od tamtej pory. Szczerze polecam za taka cene!

    Beata

    2010-10-09, Kraków

    Było wspaniale

    Witam serdecznie, w lipcu spędziłam uroczy tydzień z dwójką moich małych córek. Było wspaniale, pensjonat jest idealny dla rodzin z dziećmi. Kiedy wracałyśmy zmęczone z gór czy z centrum miasta, dzieci spędzały czas się w pokoju zabaw lub na trampolinie, nigdy się nie nudziły, ich mama w tym czasie mogła relaksować się obserwując je w radosnej zabawie.To był udany wypoczynek z przepysznym jedzeniem. Obsługa zawsze na czas, bardzo miła i pomocna. Czy można chcieć więcej? P.s. Pamiętam o zdjęciach dla Pani Basi! :-)Wkrótce prześlę.

    Danka Ś

    2010-09-29, Gdynia

    Zauroczyło nas to miejsce już rok temu

    Wróciliśmy tu w tym roku,by znowu odpocząć w ciszy i spokoju.Miejsce naprawdę godne polecenia.Wszędzie czysto i schludnie.Wygodne pokoje z przestronnymi łazienkami.Do dyspozycji dobrze wyposażona kuchnia,z miejscem na posiłek.Przemiły personel.Szczególne podziękowania dla Pani,która serwowała nam pyszne obiadki.Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

    Antoni i Gabriela

    2010-09-27, Mysłowice

    Jest milo czysto przestronnie

    Personel bardzo mily a ceny w porownaniu z standartem innych naprawde pozostaje tylko polecic Pozdrawiamy

    Renata Ryszard

    2010-09-24, Carlow / Irlandia

    POLECAMY WSZYSTKIM

    DLA NAS TO CUDOWNY POBYT 16-25 VIII/2010r WSZYSTKO JEST TAM SUPER!!! POLECAMY WSZYSTKIM-PIĘKNE MIEJSCE,100% KOMFORTU POD KAŻDYM WZGLĘDEM.

    DANUTA i BOGDAN

    2010-09-23, JAKTORÓW i GNIEZNO

    Doskonałe miejsce na wypoczynek

    Spokojnie, wygodnie i czysto 🙂 Poza tym sympatyczna obsługa i dobre posiłki.

    Basia

    2010-09-20, Koszalin

    Świetne miejsce

    Mozna poczuć sie jak w domu, a jednoczesnie jest cicho, spokojnie, moznanaprawdę odpocząć. ładne, czyste pokoje, bardzo wygodne łózka, sympatyczna łazienka, balkony! Polecam nie tylko w pełni sezonu, jesien w Krynicy tez może być piękna

    Rafał

    2010-09-18, Wesoła

    Місце чудове, господарі дуже приємні

    Місце чудове, господарі дуже приємні, раді допомогають гостям. Ми тут вже вдруге! Коли ми були зимою, наші господарі для нас зробили Різдвяні Свята! Кімнати просторі, світлі, повний комфорт. Для дітей - кімната іграшок, на дворі: качелі, трамплін. А для дорослих - всюди близько: і на концерт і в гори! Дуже-дуже дякуємо за Ваше серце та за наш приємній побут!

    Люба

    2010-08-24, Тернопіль

    Obsługa przemiła i zawsze chętna do pomocy

    Byliśmy w Willi w kwietniu. Nie spodziewaliśmy się, że będzie wszędzie tak blisko. Pensjonat ulokowany w bardzo dobrym miejscu. Pokoje duże, przestronne i ładnie urządzone. Na korytarzu zawsze czyściutko. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość 🙂 Obsługa przemiła i zawsze chętna do pomocy. W wyposażeniu pokoju była suszarka do włosów, o której nie ma informacji na stronie 🙂 Jedyna malutka wada: nam ciężko było złapać internet w pokoju. Pozdrawiamy 🙂

    Kaśka i Łukasz

    2010-08-18, Kielce

    Excellent accommodation and friendly staff

    Very much enjoyed our stay. Recommended.

    Zeilins

    2010-08-11, UK

    Pensjonat pachnie nowością.

    Czysto, ze smakiem. Bardzo przyjemne miejsce na urlop o każdej porze roku.

    Anna Kucharczyk

    2010-08-10, Wrocław

    Byłam juz drugi raz w Willi na stoku i wszystkim gorąco polecam to miejsce.

    Po pierwsze - wszędzie blisko a cicho, zacisznie, po drugie - czyściutko, jasno, przestronnie, jak spod igły, po trzecie - sympatyczna atmosfera. Uwaga - niemal tuz za willa zaczyna się szlak na Góre Krzyżową, którym można dojśc wprost pod stacje koleiki na Jaworzynę - to dla amatorów przemieszczania się na własnych nogach - warto!

    Kasia

    2010-08-09, Warszawa-Włochy

    POLECAMY każdemu Willę na Stoku:)

    Rzeczywistość współgra z wyobrażeniem, a z tym w dzisiejszych czasach zazwyczaj trudno:)Czysto,przestronnie i miło.Obsługa przesympatyczna,a posiłki smaczne. Tutaj każdy czuje się wyjątkowy i jedyny.Dobra energia jak wiadomo, przyciąga SUUUUPER ludzi, więc i Właściciele i obsługa no i Goście Suuuuuper:):):) Pozdrawiamy Wszystkich, a szczególne buziaki dla naszych znajomych z Rzeszowa:):):)

    Jola i Andrzej

    2010-08-05, Zabrze

    Z czystym sumieniem możemy polecić wszystkim wczasowiczom to urokliwe miejsce!

    Willa czysta, zadbana, piękne i przestronne pokoje, superowy pokój zabaw - nasz synek był w siódmym niebie, pyszne śniadania i obiadki (zawsze wychodziliśmy z pełnymi brzuszkami), świetny plac zabaw i trampolina - uciecha naszej córy! Piękne widoki z pokoju, przemiła obsługa i Właściciele sprawiają że pobyt w Willi na Stoku to niezapomniane wakacje. My na pewno będziemy je bardzo miło wspominać. Gorąco pozdrawiamy przemiłych Właścicieli i Panią z obsługi z którą nie zdążyliśmy się pożegnać.

    Agnieszka Mariusz Patrycja i Oskar

    2010-07-25, Rzeszów

    POLECAM !!! Miejsce super!

    Zgodność z opisem - 100% Obsługa sympatyczna, życzliwa, przyjazna dzieciom i dorosłym. Atmosfera bardzo sprzyjająca wypoczynkowi. Pokój zabaw i plac zabaw extra. Dzieci nie chciały wracać bo świetnie się bawiły, nie było miejsca na nudę. Do dziś pytają kiedy wyjeżdżamy.

    Ewa

    2010-07-06, Żyrardów

    Bardzo miły pobyt

    Przepiękne pokoje miła obsługa bardzo udana majówka polecam naprawdę wszystkim gorąco i zapewne zawitamy jeszcze w to miejsce \")

    Daria

    2010-07-05, Będzin

    Warto było jechać aż z Kołobrzegu aby u Was odpocząć

    Miło, schludnie, zgodnie z opisem.Polecam wszystkim, a szczególnie tym co maja dzieci.

    Piotr

    2010-06-20, Kołobrzeg

    Miejsce godne polecenia

    Wszystko zgodne z opisem. Blisko centrum. Rewelacyjny kącik dla dzieci 🙂 Bardzo podobały mi się ściany:-))) Bardzo dziękujemy za miły pobyt. Pozdrawiamy z Gdańska

    Beata

    2010-05-07, Gdańsk

    Jest to wspaniałe miejsce naprawdę przyjazne dzieciom

    Właśnie wczoraj wróciłam z Willi na Stoku. Pokoje czyściusieńkie, obsługa przemiła, jedzonko też niczego sobie.Chciałam jeszcze raz serdecznie podziękować,za miło spędzony czas.

    Małgorzata i Ania

    2010-03-21, Kraków

    Bardzo miło wspominamy pobyt w tym miejscu

    Byliśmy tu wczesną jesienią ubiegłego roku.Potwierdzam opinie poprzedników.Bardzo miło wspominamy pobyt w tym miejscu.Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie wrócimy tu w tym roku. Pozdrawiamy właścicieli i personel

    Antoni

    2010-03-11, Mysłowice

    Willa na stoku to fantastyczne miejsce, do którego z przyjemnością się wraca

    Chociaż bywamy w górach od lat, odkąd znaleźliśmy ten pensjonat nie wyobrażam sobie zimowego urlopu gdzie indziej. Atmosfera jak w domu. Profesjonalny i przesympatyczny personel. Super lokalizacja. Jedyny sensowny obiekt w Krynicy, ukierunkowany również na najmłodszych turystów (nasz synek uwielbia to miejsce a jeszcze bardziej Gospodarzy!!!) Wielkie brawo dla tych, którzy takie miejsce stworzyli i pracują na jego pozytywny wizerunek. Pozdrawiamy i do zobaczenia 🙂

    Ania, Grzegorz i Seba

    2010-03-07, Otwock

    Zgadzam się z poprzednimi opiniami

    Jest tam naprawdę świetnie jeden z nielicznych ośrodków przyjazny dzieciom i myślący o nich, wspaniale wypoczeliśmy z dziećmi ktore były zachwycone, napewno wrócimy obiecaliśmy to dzieciom pozdrawiamy całą obsługę willi

    Elżbieta

    2010-03-06, W-wa

    Willa na Stoku to cudowne miejsce, które szczerze polecamy

    Wystrój, czystość, gościnność, bradzo smaczne posiłki, doskonała lokalizacja, miejsce przyjazne maluchom - można by tak wyliczać bez końca. Jednym słowem: SUPER!!! My na pewno tam wrócimy.

    Aneta i Paweł

    2010-03-04, Kraków

    Wszystko naprawdę rewelacyjne!!

    Hotel bliziutko centrum.Apartament świetny,czysty,bardzo przestronny,w pełni wyposażony choc na samej górze.Bylismy z 3 dzieci,bylo super,czuliśmy się jak w domu!Managerowie hotelu bardzo pomocni,wszystko można było załatwić.Polecam jedzonko - PYSZNE!!Na pewno tu jeszcze wrócimy!A nasz najstarszy na pewno zapamięta pokój zabaw i zjeżdżalnię z basenem pełnym kulek!!

    Karina,Jarek i dzieciaki

    2010-03-02, Gdańsk

    POBYT W KRYNICY I W WILLI NA STOKU DO DZIŚ WSPOMINAM I CHYBA DŁUGO BĘDĘ WSPOMINAĆ

    SUPER WARUNKI, MIŁA OBSŁUGA I CO NAJWAŻNIEJSZE DLA RODZICÓW Z DWÓJKĄ MAŁYCH DZIECI ATRAKCJE DLA NICH: KĄCIK ZABAW I PLAC ZABAW POZWOLIŁ NAM RODZICOM NAPRAWDĘ ODPOCZYWAĆ. POLECAM!!!!!!!!

    Joanna i Paweł Bryła

    2010-02-20, Ryczów

    Bardzo mile spędzone ferie z Rodzinką

    Pensjonat w 100%zgodny z opisem. Obsługa rewelacyjna, pomocna- poprostu SUPER:) Goraco polecamy:)

    Agata, Mariusz i Olwka

    2010-02-08, Kraków

    Tydzień w Krynicy wspaniały

    Pogoda dopisała,trochę treningu na stokach potem w knajpkach.Willa bardzo zadbana, czysta,przytulna,wszystko profesjonalnie przygotowana dla gości.Szczerze polecam i pozdrawiam.

    AGA,JAREK,EDYTA I PIOTR

    2010-02-05, WARSZAWA

    Spędzaliśmy w Willi święta i jesteśmy bardzo zadowoleni

    Hotel godny polecenia, miła obsługa,blisko centrum, największą radością był pokój zabaw dla dzieci:) Gorąco polecamy!!!

    Gośka

    2010-01-06, Brzesko

    Willa na wysokim poziomie

    Spędziliśmy tu kilka cudownych dni w listopadzie, pokój fantastyczny.czyściutko, obsługa przemiła, śniadnka bardzo smaczne i urozmaicone. Polecam!!! Pozdrawiam serdecznie obsługe 🙂

    Małgorzata

    2009-12-09, Kraków

    Z czystym sumieniem mogę polecić hotelik wszystkim

    Byłem z rodziną przejazdem (tylko 2 dni) i z czystym sumieniem mogę polecić hotelik wszystkim - zarówno najmłodszym oraz seniorom.

    Romuald

    2009-12-07, Wudzyn

    Tylko Pan z obsługi był miły,

    Pani recepcjonistki mogłoby nie być.

    Magda

    2009-12-06, Kraków

    czysto piękne widoki

    poprostu pięknie

    Madzia

    2009-11-29, Kraków

    Pobyt wspominamy bardzo miło

    Byłam w pensjonacie z klasą w ramach zielonej szkoły. Dzieciaki były zadowolone, wszędzie blisko, malownicza okolica, smaczne jedzenie. No i najważniejsze - cokolwiek potrzebowaliśmy załatwić, obsługa hotelu zawsze nam pomagała. Sympatyczni, wyrozumiali ludzie - nic dziwnego, ludzie z tamtych stron tak już mają 🙂 Galeria zdjęć wiernie oddaje to, co zastaliśmy na miejscu. Gorąco polecam!

    Justyna

    2009-11-29, Kraków

    Jesteśmy bardzo zadowoloni z październikowego pobytu

    Pensjonat posiada miłą obsługę , wygodne , dobrze wyposażone pokoje, czystość na wysokim poziomie. Krajobraz bardzo malowniczy. Blisko do centrum i do pijalni wód leczniczych:) Polecamy 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!

    Jadwiga i Grzegorz

    2009-11-26, Grodzisk Mazowiecki

    Serdecznie dziękujemy za stworzenie nam warunków do odpoczynku i niezapomnianego pobytu

    Już listopad, a my często wspominamy wrześniowy pobyt w „ Willi na stoku ‘’, pensjonacie położonym w malowniczej Krynicy. Bardzo dobre warunki lokalowe, miła obsługa sprawiła, że czuliśmy się lepiej niż w domu. Pensjonat prowadzony jest na wysokim poziomie i zasługujecie Państwo, aby to miejsce polecać innym. Serdecznie dziękujemy za stworzenie nam warunków do odpoczynku i niezapomnianego pobytu. . . Zbigniew Kosmatka Prezydent Miasta Piły wraz z pracownikami

    URZĄD MIASTA

    2009-11-18, PIŁA

    Ośmodniowy pobyt w naprawdę bardzo miłej domowej atmosferze

    Śniadania i obiady bardzo smaczne,bardzo miła obsługa,cisza,bardzo czysto,pokuj super,bardzo polecam.Napewno tu wrucimy,polecamy pok.nr.13....

    A+Mariola

    2009-11-16, Jaworzno

    Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

    Rewelacja! Pobyt jak marzenie z połówką 🙂 Bliziutko do centrum i na dancingi, wszystko pod ręką można szaleć i bawić się! a potem cisza i spokój, uf cisza i spokój i glowa tak nie boli, można naprawdę się zrelaksować a potem wypocząć. Polecam w 100% 🙂

    Robert

    2009-11-08, Lublin

    Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

    Polecam !!!!!! 🙂 Miejsce super,wszystko jak w opisie, w sam raz na jednodniowe wypady na Słowację.

    Andrzej

    2009-11-08, Rzeszów

    Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

    Bo mimo listopadowej pogody było cudnie. Pensjonat super. Pokój czyściutki. Obsługa wzorowa i dzieciom się podobała (bo to nowe ciocie). Dzieciom się nie nudziło, bo jak nigdzie jest miejsce do zabawy i nawet z zabawkami. Z tym się nigdzie nie spotkałam. Nawet jest możliwość wstawienia łóżeczka do pokoju (bo jest tam takie do dyspozycji). Szczerze polecam.

    Elżbieta

    2009-11-08, Warszawa

    Super warunki

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu milutko czyściutko i bardzo miła obsługa i atmosfera polecamy

    Zbychu i Kasia

    2009-10-28, ŻYRARDÓW

    Wspaniałe miejsce na spędzenie urlopu, nie tylko zimą

    Przytulna atmosfera, czysto, wszystko zgodne z opisem. Przemiła obsługa i właściciele. Bardzo polecam!!! Miejsce warte grzechu:))

    Janusz

    2009-10-28

    Polecam !

    Polecam ! Wszystko jak w opisie i na zdjęciach

    grzegorz sawko

    2009-10-27

    Jestem mile zaskoczona

    Chciałam podziękować za rzetelne informacje na Państwa stronie. Jestem mile zaskoczona. Jest blisko wszędzie a zarazem miejsce zaciszne. Można się porządnie wyspać. Wszędzie czyściutko. Wszystko nowe. Sniadania i obiadokolacje są pyszne. Obsługa bardzo miła. Ja już wiem gdzie będę spędzała kolejne urlopy - właśnie w Państwa Pensjonacie.

    Dorota

    2009-10-25

    Polecamy

    Pobyt udany, czysto, miło i przyjemnie. Na pewno wrócimy.

    Kuba i Ola

    7 02 2020

    Bardzo miła atmosfera, świetna obsługa, czyściutko i schludnie:)

    Witam, spędziliśmy tutaj tydzień cudnego urlopu. Wszędzie blisko, poza tym super zagospodarowany teren wokół willi. Jest gdzie poleżeć na leżaczkach i jest gdzie zrobić grilla. Polecam z czystym sumieniem....i wracamy na zime:D

    Martyna i Remigiusz

    2009-10-25

    Byłem, wypocząłem

    Mam właściwie tylko jedno zastrzeżenie: lodówki nie mają zamrażalników i nie ma gdzie mrozić lodu do drinczków :-))))))))

    Robert

    2009-10-23

    Polecamy 🙂

    Spędziliśmy tutaj dwa weekendy i bardzo nam się podobało. Wszystko jest nowiutkie i gustownie urządzone. Obsługa miła i dyskretna.

    Daria i Wojtek

    2009-10-22

    Wszystko w najlepszym porządku!!!!!!!!!

    Polecamy ten pensjonat z czystym sumieniem. Pokój dla maluchów to strzał w dziesiątkę. Nasz pięcioletni Maciuś nie chciał wyjeżdżać i musieliśmy mu obiecać, że jeszcze tu przyjedziemy:-) zamierzamy przyjechac zimą.

    Danuta I Piotr

    2009-10-19

    Pensjonat REWELACYJNY!!!

    Wszystko zgodne z opisem i galerią zdjęć (co nie zawsze się sprawdza), czyściutko , milutko i bardzo sympatycznie. Pokój zabaw dla dzieci-świetne rozwiązanie na wyjazdy rodzinne, ośrodek w samym centrum Krynicy, blisko na stoki narciarskie i deptak, naprawdę bardzo gorąco polecam, tam nie sposób się nudzić.

    ANETA

    2009-10-16

    BYŁO NAM MIŁO GOŚCIĆ U PAŃSTWA

    SZANOWNI PAŃSTWO!!! BYŁO NAM MIŁO GOŚCIĆ U PAŃSTWA. BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO.PRAGNIEMY PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁĄ ATMOSFERĘ ,JAKA PANUJE U PAŃSTWA. PERSONEL RÓWNIEŻ BYŁ BARDZO MIŁY. SPĘDZILIŚMY U PAŃSTWA WSPANIAŁY TYDZIEŃ . SERDECZNIE POZDRAWIAMY !!! GABRIELA I ANTONI

    Gabriela

    2009-10-15

    Fajna obsługa, fajni właściciele 🙂

    Byłam tu już dwa razy ze znajomymi. Fajna obsługa, fajni właściciele 🙂 Duże pokoje z balkonami, ogólnie zajefajna miejscóweczka na wypadzik w góry, a do tego w dobrej cenie 🙂

    Marta

    2009-10-14

    Super miejsce na wypoczynek!

    Rzut beretem do szlaku na Jaworzynę. Z okien prawie widać deptak. Plusem jest duży parking. Obsługa miła, w pokojach czysto. Obok pokoi jest kuchnia, wiec nie trzeba wychodzić na miasto żeby zjeść coś na ciepło. Generalnie polecam! 🙂

    Krzychu

    2009-10-14