Oceń nasz obiekt

Napisz opinię o nas

Imię i nazwisko *
Adres e-mail *
Kraj *
Ocena *
Opinia *

Napisz swoją opinię

Dodaj wpis

Rewelacyjny poziom utrzymania

Miejsce bardzo przyjazne, rewelacyjny poziom utrzymania czystości, miła i pomocna obsługa, pokoje urządzone być może bez przepychu, ale za to estetycznie. Typowy pensjonat dla tych, którzy nie żądają wodotrysków, choć spodziewają się przyzwoitych warunków za przyzwoite pieniądze. Parking, choć ze stromym podjazdem, zimą utrzymany wzorowo. Relacja ceny do jakości dla nas nie do pobicia. Jeśli koniecznie mielibyśmy zgłosić uwagi, to przydałaby się lepsza kuchenka do gotowania, choć kuchnia naprawdę bardzo ładna.

Tomasz

2018-02-24, Tuchola

Bardzo dobra lokalizacja-wszędzie blisko

Wszystko zgogne z opisem, pokoje czyste, dobra obsługa, bardzo dobra lokalizacja-wszędzie blisko. Polecamy to miejsce.

Mariusz i Ewelina

2017-08-28, Ogrodzieniec

Wszystko zgodnie z opisem

Wszystko zgodnie z opisem. jest kilka minusów które należałoby poprawić: brak klimatyzacji w apartamencie nr.32, brak balkonu, mało miejsc parkingowych. Reszta ok.

Grzegorz i Katarzyna

2017-08-17, Krynica

Jesteśmy zachwyceni

Jesteśmy zachwyceni czystością w całej Willi miłą i kompetentną obsługą. Widokiem z okien wszystkie dogodności zgodne z opisem i wszędzie blisko.Na specjalne podziękowania za troskę o pobyt zasługuje p.Katarzyna.Polecamy wypoczynek w tej Willi.

Marian i Halina

2017-07-28, Gorzów Wlkp.

Pokój czysty zgodny z opisem

Bardzo ładny pokój czysty zgodny z opisem bardzo ładnie położony obiekt.Jeszcze nie raz tam wrócimy

Krzysztof

2017-06-11, zabierzów

Miejsce godne polecenia

Bylismy juz kolejny raz- jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu i miejsce godne polecenia.

Krzysztof i Anna

2017-06-11, Krakow

Bardzo przystępna cena za nocleg

Bardzo miła obsługa. Ogromnym plusem jest czystość w pokoju, a dodatkowo wszystko co potrzebne mamy pod ręką! Bardzo przystępna cena za nocleg, w porównaniu do konkurencji. Widok z okna na góry. Na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze niejeden raz!

Karolina

2017-05-26, Polska

Parking zawsze odśnieżony

Wszystko super. Pokoje czyściutkie, ciepło, parking zawsze odśnieżony 🙂 Ferie 2017.

Grażyna

2017-05-19, Warszawa

Wszystko świetnie

Wszystko świetnie! Szczególnie urzekło mnie to, że willa jest tak bardzo przyjazna dzieciom.

Małgorzata

2016-08-22, Warszawa

Bardzo blisko do deptaka

nic w opisie nie jest przesadzone , wszystko prawdziwe.bardzo blisko do deptaka i przystanku autobusowego także łatwo można sie dostać do okolicznych miejscowości bez konieczności jazdy własny, autem

Iza

2016-08-08, mazury

Wszystko zgodnie z opisem

Wszystko zgodnie z opisem. Polecam 🙂

Katarzyna

2016-07-16, Wrocław

Pokoje przewygodne

Już dawno, nie, nigdy nie byłam w tak czystym miejscu jak to... Pokoje przewygodne, przestronne, łóżka wygodne, łazienka przestronna... Jedzenia za dobre i w ogromnej ilości i wyborze... ...jeden malutki minus - za stan wszystkich zabawek w pokoju zabaw, oprócz basenu z kulkami...

Magda

2016-07-12, Kraków

Miejsce godne polecenia

W ośrodku spędziliśmy 2 tygodnie - jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Personel miły i uprzejmy- bliskość przyrody i niczym nie zmącona cisza,niemal tuż wyżej za willą szlak turystyczny na Górę Krzyżową i Jaworzynę poniżej w ciągu 5 minut można dotrzeć do \"deptaka\" Willa zadbana,czysta wszystko profesjonalnie przygotowane dla gości wygodny parking. Miejsce godne polecenia - wrócimy Dziękujemy i pozdrawiami

Zofia, Andrzej

2016-07-03, Zamość

Pyszne i niedrogie jedzenie

Wszystko zgodne z opisem, także jak najbardziej polecam. Pokoje czyste. W pobliżu pizzeria u Adama - pyszne i niedrogie jedzenie.

Ewa

2016-06-28, Gdańsk

Obsługa na bardzo wysokim poziomie

Wróciliśmy po kilku latach i było super!!!! Czyściutko,pachnąco i z ogromną dbałością o gości.Można było nawet pożyczyć książki i uzyskać informację, jak dojechać albo dojść do interesujących obiektów w Krynicy.Obsługa na bardzo wysokim poziomie, miła i uśmiechnięta - pogratulować Szefom takich Pracowników, a Pani Kasia \"cud kobieta\" !!!!! WRÓCIMY !!!!!

M i W

2016-06-20, Lublin

Bardzo polecam wybór Willi na Stoku

Odwiedziłam Krynicę w maju br.,kwatery znalazłam poprzez Internet. Bardzo polecam wybór Willi na Stoku, wszystko zgodne z opisem na stronie, blisko do Centrum, pokoje, kuchnia, łazienka - warunki jak dla mnie na wysokim poziomie, miła i pomocna obsługa! Pozdrawiam 🙂

Monika

2016-06-02, Łódź

Miła obsługa

Polecam było super miła obsługa

Tadeusz

2016-05-30, Stalowa Wola

Czysto, spokojnie i blisko

Bardzo polecam, czysto, spokojnie i blisko, miła obsługa

Agnieszka

2016-05-05, Debica

Wracam

wracam tam wiec to najlepsza opinia!!

Olga

2016-04-27, chrzanow

Jestem bardzo zadowolony

Przebywam Państwa Pensjonacie nie pierwszy raz; z każdego pobytu jestem bardzo zadowolony. Szczególnie co pragnę podkreślić dbałość o czystość łazienek, pokoi jak również pozostałych pomieszczeń. Personel kompetentny miły, stara się pomóc w każdej sytuacji. Położenie Willi na Stoku w niewielkiej odległości od centrum Krynicy pozwala na częste spacery, odwiedzanie Pijalni, restauracji, kawiarni np Maleńkiej. Polecam.

Bogdan

2016-02-25, Lublin

Idealne warunki

Idealne warunki , jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi, milutko, czyściutko i bardzo miła obsługa. Ponadto idealne warunki dla małych dzieci. Gorąco polecam.

Piotr

2016-02-06, Łódź

Super warunki

Super warunki , jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi, milutko czyściutko i bardzo miła obsługa, polecamy

Ania

2016-01-04, Warszawa

Polecam rodziną z dziećmi

Bardzo fajne miejsce za rozsądną cenę. Polecam rodziną z dziećmi

Ewelina

2015-12-28, Kraków

Chętnie tu znowu wrócimy

Cztery dni spędzone w Willi na stoku były bardzo udane dzięki uroczej Pani Kasi, która była bardzo pomocna. Pokój wygodny, czyściutko. Wnuczki były bardzo zadowolone z sali zabaw dla dzieci.Chętnie tu znowu wrócimy. Gorąco polecam

Babcia Ania

2015-12-16, Kraków

Na pewno wrócimy i polecamy !!!

Byliśmy w Willi przez tydzień z polecenia znajomych . Pensjonat ulokowany w bardzo fajnym miejscu. Pokój duży, przestronny i ładnie urządzony. Na korytarzu i aneksie kuchennym zawsze czyściutko. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość a właściwie rzeczywistość jeszcze lepsza 🙂 personel przemiły uczynny i chętny do pomocy. Na pewno wrócimy i polecamy !!!

Basia z rodziną

2015-09-26, Warszawa

Gorąco polecam

Spędziłam z koleżanką w willi tydzień. Nasze oczekiwania w pełni zostały spełnione. Żadnej ściemy - to co oferują na portalu to jest. Czysto, cichutko, miła obsługa. Gorąco polecam

Regina

2015-09-14, Elbląg

Pokój przestronny i przytulny

W Willi na Stoku spędziliśmy 2 wspaniałe tygodnie. Pokój przestronny i przytulny, a z balkonu malowniczy widok na góry. Zawsze dostępny na piętrze aneks kuchenny i lodówka. Milutko i przyjemnie na korytarzach. W łazience zawsze ciepła woda. W pobliżu pensjonatu można spacerować i oglądać piękne widoki, a do centrum miasta i na Górę Parkową blisko. Każdego dnia pobytu po zwiedzeniu okolic Krynicy, chętnie wracaliśmy do miłego i spokojnego pensjonatu. Dziękujemy i polecamy tym, którzy jeszcze nie byli w pięknej Krynicy.

Ewa

2015-09-02, Gniezno

Żal opuszczać taki ośrodek

Serdecznie dziękujemy.To kolejny urlop w Willi na Stoku. Miejsce sprawdzone,na pewno spełnia oczekiwania każdego użytkownika. Wszystko zapewnione. Miła obsługa. Czysto , cisza , blisko do pijalni wód, piękne widoki w tym panorama na centrum Krynicy. Żal opuszczać taki ośrodek. Dzięki Panie Sebastianie.

ELZBIETA

2015-08-25, JAWORZNO

Super miejsce

Super miejsce i położenie willi, cisza spokój ładne widoki można naprawdę wypocząć, zrelaksować się , blisko do szlaku turystycznego polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Pani Kasia w recepcji bardzo miła i zaradna pomoże w każdej sytuacji

Leszek

2015-08-17, Mielno

Apartament jeszcze lepszy w rzeczywistości

Serdecznie polecamy Willę na Stoku. Apartament jeszcze lepszy w rzeczywistości niż na zdjęciach.Ceny bardzo przystępne, śniadania pyszne.Obsługa super!Bardzo żałujemy, że z powodów osobistych musieliśmy przerwać pobyt i dziękujemy za dużą dawkę empatii.Polecam!

Beata

2015-08-08, Gdańsk

Strzał w dziesiątkę

W Willi na Stoku byliśmy pierwszy raz, w internecie szukałam ośrodka z wyżywieniem jak również dostosowanego dla dzieci i to był strzał w dziesiątkę. Polecam

Monika

2015-08-04, Dębica

Super miejsce

Super miejsce. Czysto, przytulnie, miło, smacznie. Polecam

Alicja

2015-08-01, Warszawa

Polecam

Pobyt w Willi na Stoku był bardzo udany. Polecam.

Danuta

2015-07-26, Jarosław

Tak jak w opisie na stronie

Spędziliśmy tutaj wspaniale cały urlop:) Bardzo przytulny ośrodek. Panuje tutaj cisza i spokój, można naprawdę wypocząć. Cały Personel bardzo miły i uprzejmy. Wszystko sie zgadza w rzeczywistości tak jak w opisie na stronie. Napewno tutaj wrócimy i gorąco polecamy:):):)

Iwona i Marcin

2015-07-22, Szwagrów

Naprawdę super

Nasz pobyt Wilii na Stoku w Krynicy-Zdrój spedziliśmy super i polecam jest naprawdę super i napewno tam wrucę .

Krzysiek i Anna

2015-07-04, Kraków

Ośrodek godny polecenia

Spędzałam tu urlop w lipcu 2014 ale w tym roku zamierzam zrobić to samo. Liczę że nie będzie problemu z zakwaterowaniem. Ośrodek godny polecenia ☺

ELŻBIETA

2015-06-17, JAWORZNO

Polecam Willę na Stoku

Wróciliśmy do willi na Stoku po pięciu latach.W sumie byliśmy tu trzeci raz.Nie żałujemy tej decyzji,choć mogliśmy spędzić długi czerwcowy weekend w innym miejscu.Nadal panuje tu miła atmosfera.Pokoje są czyściutkie,a pani w recepcji bardzo miła i zaradna.Obiady bardzo smaczne i nie drogie.Jeżeli ktoś fhce dobrze wypocząć to polecam Willę na Stokuw Krynicy Zdroju.

Gabrysia i Antek

2015-06-10, Mysłowice

Zawsze zal nam wyjezdzać

Co roku tam przyjezdzamy na festiwal biegowy jest tam tak uroczo ,miło,domowo ,że zawsze zal nam wyjezdzać gorąco polecamy

BOZENA

2015-06-10, lebork

Blisko do szlaku turystycznego

Super miejsce i położenie willi, cisza spokój ładne widoki można naprawdę wypocząć, zrelaksować się , blisko do szlaku turystycznego polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju

Basia

2015-05-30, Warszawa

Zgodny z opisem

Ferie z Rodzinką spędziliśmy w Pensjonacie było super pokój czysty obsługa miła i pomocna pensjonat w 100% zgodny z opisem a może nawet w rzeczywistości lepiej. Goraco polecamy:) z dziećmi naprawdę można tu wypocząć

Danusia

2015-04-25, Kraków

Polecamy parom na wyjazdy

Naprawdę jest tu super!!! i nie tylko dla rodzin z dziećmi, świetnie wypoczeliśmy , przytulnie czysto przyjemnie i spokojnie , polecamy parom na wyjazdy , naprawdę warto. Marta:)

Marta

2015-04-22, Warszawa

Apartament bardzo przestronny

Wszystko naprawdę super!!Willa bliziutko centrum.Apartament bardzo przestronny choć na poddaszu to warto w nim spędzić urlop,w pełni wyposażony .Byliśmy z dziećmi i czuliśmy się jak w domu dzieci nie chciały wracać!Managerowie bardzo pomocni i profesjonalni Gorąco polecamy

Jola i Mariusz

2015-04-21, Zabrze

Polecamy

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi miła obsługa , dobrze wyposażony i przestronny pokój, czystość na wysokim poziomie. Krajobraz bardzo malowniczy. Blisko do centrum i do pijalni wód leczniczych. Polecamy 🙂 warto tu spędzić wolne chwile od pracy i odpocząć !!!!!!!!!!!!!!!

Kasia

2015-04-13, Warszawa

Bardzo przyjemne miejsce

Bardzo przyjemne miejsce, z domową atmosferą, cichą okolicą, miłym personelem. Polecamy!

Andżelika i Wojtek

2015-02-26, Chrzanów

Zawsze super atmosfera

Byliśmy już kolejny raz w Willi i jak zawsze super atmosfera stworzona przez miły i uczynny personel - dlatego wielkie podziękowania dla Pani Kasi i Pana Sebastiana oraz Pań sprzątaczek za atmosferę , czystość i stworzone do wypoczynku warunki !!!! Pozdrawiamy i polecamy ....

Joanna i Jarek

2015-02-23, Jastrzębie-Zdrój

Fantastycznie

Wielokrotnie byłem w tym pensjonacie,w różnych porach roku ,zawsze rewelacyjnie,miło i przytulnie.Za parę dni jadę ponownie,już nie mogę się doczekać.Fantastycznie.

ZBYSZEK

2015-02-19, BIELSKO-BIAŁA

Dobra lokalizacja

Byliśmy z żoną w tym pensjonacie pierwszy raz, ale chcemy tu jeszcze powrócić. Dobra lokalizacja, miła obsługa, fajne warunki, czyli wszystko co niezbędne do wypoczynku. Polecamy !

Roman

2015-02-16, Lublin

Obsługa rewelacyjna

Pobyt w pensjonacie do dziś wspominamy i długo jeszcze będziemy wspominać. Bardzo mile spędziliśmy ferie z Rodzinką. Pensjonat czysty i zadbany w 100%zgodny z opisem a nawet rzeczywistość lepsza od fotek. Obsługa rewelacyjna, pomocna, poprostu SUPER:) Goraco polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi:)

Tomasz z rodzinką

2015-02-15, Warszawa

Wszędzie blisko

Byłem w Willi wiele razy; poziom usług personelu,czystość,coraz wyższe, łazienka b.dobrze wyposażona zawsze jest ciepła woda wyżywienie adekwatne do opłat. Usytuowanie b.dobre wszędzie blisko, polecam swoim znajomym.

Bogdan

2015-02-09, Lublin

Wszystkim gorąco polecam

Byłam juz czwarty raz w Willi na stoku i cały czas jestem zadowolona wszystkim gorąco polecam to miejsce. Wszędzie blisko, czyściutko,pokoje przestronne i widne - sympatyczna atmosfera.Naprawdę warto spędzić tu urlop.

Kasia

2015-02-07, Warszawa

Przyjazny dzieciom

Zgadzamy się z wcześniejszymi opiniami ,bywaliśmy w różnych ośrodkach, ale tu jest naprawde świetnie jeden z nielicznych ośrodków przyjazny dzieciom i myślący o nich, wspaniale wypoczeliśmy z dziećmi które były zachwycone, napewno wrócimy musieliśmy przy wyjeździe obiecać to dzieciom

Ewa

2015-02-03, Lublin

Na pewno tu jeszcze wrócimy

Przyjechaliśmy z polecenia znajomych i nie zawiedliśmy się ! Wszystko naprawdę rewelacyjne! Willa bliziutko centrum super położona na uboczu cisza i spokój.Pokój czysty,bardzo przestronny,czuliśmy się jak w domu! personel bardzo pomocny,!!Na pewno tu jeszcze wrócimy!A nasz Adaś cały czas pamięta pokój zabaw i zjeżdżalnię pełną kulek cały czas się pyta kiedy tam wrócimy !!

Ania

2015-01-30, Warszawa

Czysto, miło i przyjemnie

Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w Willi na Stoku. Byliśmy tu w okresie sylwestrowym Czysto, miło i przyjemnie. Obsługa życzliwa i profesjonalna. Pokój przestronny z balkonem. W łazience ręczniki, suszarka do włosów no i zawsze gorąca woda. Jest możliwość korzystania z różnych opcji wyżywienia-samodzielne sporządzanie posiłków w aneksie kuchennym wyposażonym we wszystko co potrzeba lub zamawianie. Pensjonat położony w spokojnym miejscu na lekkim wzniesieniu ze wspaniałymi widokami. Oddalony o kilka minut od deptaka, pijalni i Góry Parkowej.Jesteśmy tu już trzeci raz i zapewniamy że tu jeszcze nie raz wrócimy. POZDRAWIAMY I POLECAMY WSZYSTKIM KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ DO KRYNICY!!!

Katarzyna i Wiesław

2015-01-23, Pruszków

Centrum ale na uboczu

Spędziliśmy tutaj okres świąteczno sylwestrowy wspaniałe miesce i jeszcze lepsz lokalizacja blisko wszędzie, centrum ale na uboczu cisza spokój wspaniałe widoki napewno tu wrócimy no i obsługa Pani Kasia Sebastian brak słów żeby opisać są super

Szymon iKrystyna

2015-01-20, Lublin

SUPER miejsce

SUPER miejsce SUPER atmosfera POLECAMY WSZYSTKIM naprawę warto , jesczcze wrócimy

Krzysztof i Aneta

2015-01-20, Warszawa

Spełnia wszelkie nasze oczekiwania

Byliśmy w Willi Na Stoku kolejny raz i jak zwykle wracamy zadowoleni z pobytu. Czysto,przyjemnie,własna łazienka z zawsze gorącą wodą, ręczniki i nawet suszarka do włosów. Dobrze wyposażony aneks kuchenny. Obsługa to mili sympatyczni i bardzo pomocni Pani Kasia i Pan Sebastian. W chwilach odpoczynku od nart i spacerów można pożyczyć fajną grę w recepcji. No i ta bliska odległość od deptaka,pijalni,góry Parkowej.Willa spełnia wszelkie nasze oczekiwania. Polecam, warto się tam zatrzymać będąc w Krynicy.

Małgosia

2015-01-18, Szczęsne

Przyjazna atmosfera

Polecam każdemu pensjonat Willa na Stoku, bardzo zadbany obiekt, komfortowe warunki (kuchnia do dyspozycji gości). Pensjonat znajduje się niedaleko centrum miasta i wyciągu narciarskiego. Jest tu bardzo miła i przyjazna atmosfera- można poczuć się jak w domu:)

Agnieszka

2015-01-11, Warszawa

Super miejsce

Super miejsce , spędziliśmy tutaj kilka dni, polecam wszystkim Willę , napewno wrócimy 🙂

Danusia

2015-01-11, Lublin

Miła atmosfera

Jestem tu już drugi raz, ośrodek ładny, blisko na deptak i do pijalni. Ładne i czyste pokoje. Miła atmosfera.

Małgorzata

2014-12-08, Bydgoszcz

Każdy pokój z balkonem

Przyjechałem z polecenia znajomych i będę tu wracał. Pensjonat położony w Centrum Krynicy. Każdy pokój z balkonem. Pani Kasia i Pan Sebastian bardzo sympatyczni i uczynni. Pozdrawiam ze Szczytna.

Tadeusz

2014-12-07, Szczytno

Bardzo dobra obsługa

Bardzo dobra obsługa.Czyściutko.Aneksy kuchenne na każdym piętrze bardzo ułatwiają życie (zwłaszcza jak się przyjeżdża z dziećmi). Przy jadalni pokój zabaw dla dzieci. W recepcji wypożyczalnia książek i gier (świetny pomysł).

Maria

2014-12-07, Chełm

Łazienka duża i czysta

Goraco polecam pobyt w Willi na Stoku.Byłam tam z mężem w dniach od 2 do 6 .10.br.Pokoje duże i czyste.Kazdy pokój posiada balkon.Łazienka też duża i czysta.W łazience były reczniki kapielowe, mydło i suszarka do włosów-uważam to za plus.Willa stoi w centrum Krynicy.Bardzo blisko Krynickiego Deptaka .Poniewaz było to poza sezonem to posiłki można było sobie robić w dobrze wyposażonym aneksie kuchennym .My wykupilismy sobie sniadania w stojacym obok dosłownie 10m dalej pensjonacie 4 gwiazdkowym Gaborek .Bardzo dobre śniadania serwowane w formie szwedzkiego stołu,niedrogie 15zł.Mozna było tam kupić i obiady.Jeśli przyjadę kiedyś do Krynicy to napewno zatrzymam sie w tym obiekcie.

Janina

2014-10-16, Pionki woj.Mazowieckie

Dobra lokalizacja pensjonatu

Dobra lokalizacja pensjonatu, czysto, miła obsługa. Polecam

Krystian

2014-08-19, Radzionków

Polecam wszystkim rodzinkom

Polecam wszystkim rodzinkom \"Wille na Stoku\". Zauroczyla nas okolica, mila, fachowa obsluga, pycha jedzenie no i oczywiscie kacik zabaw dla dzieci. W deszczowe dni maja gdzie sie pobawic. WARTOOOOOO

Elwira

2014-08-12, Radom

Pensjonat godny polecenia

Pensjonat godny polecenia !!! Wyszukane miejsce na wypoczynek i relaks. Świetna lokalizacja, bardzo dobre warunki lokalowe, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Był to mój drugi pobyt w tym obiekcie… pozdrawiam serdecznie.

Marian

2014-06-24, Chorzów

Z Willi droga prowadzi wprost na Bulwary Dietla - Stary Dom Zdrojowy i Pijalnię

Gorąco polecam pobyt w Willi na Stoku. Miejsce świetne pod każdym względem. Personel bardzo sympatyczny, pokój duży, z pieknym widokiem z balkonu 🙂 jak to w górach. Czysciutko, warto wykupić posiłki, bo są bardzo smaczne, ale można też skorzystać z aneksu kuchennego.Jest fajne miejsce zabaw dla dzieciaków - zarówno na zewnątrz jak i w środku. I oczywiscie wszędzie jest blisko - z Willi droga prowadzi wprost na Bulwary Dietla - Stary Dom Zdrojowy i Pijalnię. Napewno wrócimy tam jeszcze nie raz.

Agnieszka

2014-06-23, Kielce

Warunki do wypoczynku idealne

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym pensjonacie. Warunki do wypoczynku idealne. Miły i uprzejmy personel. Doskonała lokalizacja, można oddychać świeżym powietrzem, a jednocześnie blisko centrum. Posiłki bardzo smaczne. Już dzisiaj marzy nam się kolejny pobyt w tym miejscu. Polecamy.

Helena i Czesław

2014-06-21, Czudec

Mi bardzo się tam podobało

Mi bardzo się tam podobało. Byłam tam z moją klasą na zielonej szkole. Przyznam, że willa jest bardzo zadbana. Wycieczka podobałam mi się najbadziej ze wszystkich. Polecam.

Kamila

2014-04-16, Wrocław

Przyjemnie zaaranżowane pokoje

Z czystym sumieniem polecamy Willę na stoku w dosłownym tego słowa znaczeniu :-). Obiekt spełnia wszystkie standardy komfortowego pobytu i wypoczynku. Przyjemnie zaaranżowane pokoje. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa i bardzo dobre wyżywienie. Willa położona w centrum Krynicy skąd wszędzie jest blisko. Polecamy

Marta&Artur

2014-02-26, Wrocław

Bardzo sympatyczne miejsce

Bardzo sympatyczne miejsce z zadbanymi, jasnymi pokojami. Willa znajduje się w ładnym otoczeniu. Do obsługi nie mam zastrzeżeń, ponieważ zawsze skora była do pomocy. Gorąco polecam.

Agnieszka

2014-02-16, Gorlice

Jesteśmy zachwyceni

Jesteśmy zachwyceni pobytem. Warunki super, pokoje przestronne a możliwość skorzystania z bardzo dobrze wyposażonej jadalnio-kuchni sprawia, że czuliśmy się jak w domu. No i Pani Kasia w recepcji. Pozdrawiamy

Jan

2013-11-11, Kraków

Super miejsce bez zastrzeżeń

Super miejsce bez zastrzeżeń wszędzie blisko a jednocześnie spokojnie uroczo piekne widoki z balkonów. Bardzo dobre wyżywienie warto z góry zmówić posiłki.Miła sympatyczna obsługa

Grazyna

2013-10-27, Radom

Najlepsze warunki zakwaterowania

My pracownicy, emeryci i renciści Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej w Gnieźnie corocznie od 20 lat odbywamy wycieczki po Polsce. Kiedy tu się zakwaterowaliśmy to stwierdziliśmy, że są to najlepsze warunki zakwaterowania ze wszystkich dotychczasowych. Padło wtedy pytanie – ciekawe czy też tak będzie na stołówce? I…też było tak wspaniale. Smaczne i obfite posiłki, estetycznie podane przez bardzo miłą Obsługę!!! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy z Gniezna – Pierwszej Stolicy Polski Gniezno, dnia 10.09.2013r.

Wycieczkowicze PEC Gniezno

2013-09-10, Gniezno

Super okolica

Festiwal Biegowy 2013: Super okolica, dobra obsługa. I pogoda dopisała. Wszystko naj!!! Lasek Bielański Team - Festiwal Biegowy

Lasek Bielański Team

2013-09-09, WARSZAWA

Chetnie wracam myslami

Chociaz juz trzy tygodnie minely od mojego pobytu w Krynicy i w Willi na Stoku to ciagle chetnie wracam myslami i wspomnieniami do mojego pobytu. Tak sie ulozylo w moim zyciu, ze mieszkam juz od 33 lat na poludniu Niemiec w Bawarii, ktora jest bardzo ladna, ale nie ma tu Pani Kasi, jej serdecznosci, autentycznosci, oczywiscie jestem pewna, ze podobna klase reprezentuje rowniez Pan Sebastian. Tutaj na zachodzie ludzie sa sztucznie uprzejmi, w hotelach wyniosla atmosfera, ktorej nie znosze, dlatego bardzo cenilam sobie rowniez milych gosci, ktorzy w tym okresie 04.08.13-10.08.13 tez byli w osrodku. Serdecznie dziekuje za wszystko i pozdrawiam moich rodakow, ktorych mialam przyjemnosc poznac.

Danuta

2013-09-04, Wuerzburg/Bawaria

Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony

Wczoraj wróciliśmy z Krynicy. W Willi na Stoku gościliśmy po raz pierwszy ale z pewnością nie ostatni. Pokoje przestronne, czyste urządzone ze smakiem. Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony. Bardzo fajny pokój zabaw oraz plac zabaw. Pyszne śniadania i obiadokolacje. Wakacyjny pobyt w Willi będziemy wspominać bardzo mile. Szczerze polecam ten Pensjonat szczególnie rodzinom z dziećmi. Jeszcze raz dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy sympatycznych Gospodarzy. Katarzyna,Maria oraz Kuba i Wiki

Katarzyna

2013-09-01, Kraków

Blisko centrum, ale z dala od ulicznego ruchu

Byliśmy tu dwójką dzieciaków w sierpniu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Śmiało polecamy Willę, blisko centrum, ale z dala od ulicznego ruchu wiec cicho, czysto, miło, pokoje z balkonami, ładny widok na góry. Jest możliwość skorzystania z pralki, żelazka, kuchni. I przede wszsytkim świetne miejsce dla dzieci, sala zabaw i plac zabaw z basenikiem, nasze dzieci były zachwycone! Pozdrawiamy miły i dyskretny personel!

Aga

2013-08-29, Warszawa

Super miejsce

Super miejsce, przyjazne dla rodzin z dziećmi, wszędzie blisko - gorąco polecam i zachęcam

Asia

2013-08-22, Łomianki

Bezpieczne dla dzieci

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi na Stoku. Miejsce które jest przyjazne i bezpieczne dla dzieci, ma super wyposażony pokój zabaw w razie niepogody, pokoje są ładne i czyste, aneks kuchenny wyposażony, do dyspozycji o każdej porze co jest doskonałym udogodnieniem dla rodziców. W ogrodzie zabawki dla dzieci, zjeżdżalnia i basenik, w którym dzieci dokazują do woli, altanka, możliwość zrobienia grilla i ogniska. Piękne widoki, bliskość do deptaka, Parku Zdrojowego, miła,życzliwa obsługa, sprawia, że na pewno wrócimy. Dzieci w dniu wyjazdu płakały, że nie chcą wracać do domu... Serdecznie pozdrawiamy i bardzo bardzo tęsknimy! Alicja, Piotr,Kubuś Kacperek i Karolek:)

Alicja

2013-08-21, Książenice

Super obiekt

Super obiekt,godny polecenia-czysty,nowoczesny,doskonale zorganizowany,zadbany,cisza,spokój i ten cudowny wieczorny koncert świerszczy z pobliskiej łąki-cudo!!! i balsam dla duszy,poza tym blisko do Parku Zdrojowego,centrum i komunikacji,no i najważniejsze obsługa-przesympatyczni.życzliwi młodzi ludzie- pozdrawiam,a obiekt wszystkim szczerze polecam

Hanka

2013-08-20, Poznań

Miła, pomocna obsługa

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym miejscu ;-). Miła, pomocna obsługa, super czysto w pokojach, dobrze wyposażony aneks kuchenny, za tą cenę byłoby chyba bardzo trudno znaleźć coś lepszego. Szczerze polecam

Magda

2013-08-06, Skierniewice

Blisko do Parku Zdrojowego

Wystawiam bardzo dobrą opinię jako super obiektu dla rodzin z dziećmi. Czysto i wszystko zorganizowane logicznie a to zasługa pani Kasi, która jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu i wyraźnie lubi to co robi! Podobało mi się, jak nasz maluch na bosaka (czysto!!!!) pędził rano na dół na salę zabaw 🙂 Kuchnia wyposażona we wszystko co potrzeba. Plac zabaw na zewnątrz z basenem i widokiem na Krynicę 😉 Polecam bo i blisko do Parku Zdrojowego i ładne widoki i świetne warunki i spokój cisza 🙂

Kasia

2013-08-05, Sulejówek

Jedzenie bardzo dobre

Bardzo polecam Willę na Stoku. Obsługa bardzo miła, życzliwa. Jedzenie bardzo dobre. Super miejsce{plac zabaw i pokój dla dzieci}godne polecenia dla dzieci.Dom położony blisko centrum, a zarazem cisza spokój

Anita

2013-07-27, Kamień Pomorski

Fajne miejsce do wypoczynku

Fajne miejsce do wypoczynku. Pensjonat godny polecenia za tą cenę. Czysto i miło. Bardzo uczynna i sympatyczna obsługa. Możliwość korzystania z róznych wariantów wyżywienia (samodzielne sporządzanie posiłków w aneksie kuchennym lub zamówienie gotowych). Kulturalne współtowarzystwo. Był to nasz drugi pobyt w tym pensjonacie na przestrzenie ostatnich kilku lat i możemy z czystym sumieniem polecić to miejsce dla osób lubiących aktywny wypoczynek powiązany ze zwiedzaniem okolicy. Pozdrowienia dla Pani Kasi.

Barbara

2013-07-19, Wołów

Polecam Willę na Stoku

Polecam Willę na Stoku. Pensjonat położony na lekkim wzniesieniu. Pokoje przestronne, czyste - większość z balkonami. Na każdym piętrze aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem. Można zrobić sobie śniadanie i kolacje bez żadnych problemów. Dla leniwych można zamówić jedzenie na miejscu. Bardzo smaczne. Przebywałem z żoną przez tydzień w lipcu. Największy plus pensjonatu to przemiła obsługa. Pani Kasiu dziękujemy!!!

Adam

2013-07-14, Gdańsk

Polecamy na rodzinny wypoczynek

Polecamy Willę na Stoku. Pokoje czyste i ładne. W każdym łazienka, TV i balkon. Bardzo dobre jedzenie na miejscu.Przemiła ob sługa pensjonatu. Polecamy na rodzinny wypoczynek.

Jerzy i Grażyna

2013-06-09, Wabrzeźno

Na pewno wrócimy!

Bardzo polecamy Willę na Stoku. Pensjonat jest położony z daleka od hałasu ulicy, a jednak tak blisko samego centrum Krynicy - wszędzie można dotrzeć pieszo. Pokoje są nowe, widne i bardzo czyste. W każdym jest osobna łazienka, balkon i TV. Na piętrach są aneksy kuchenne z e sprzętem AGD (od dzbanka elektrycznego po lodówkę), więc można samemu przyrządzić sobie posiłek. W wolnym czasie istnieje możliwość zamówienia masażu relaksacyjnego w pokoju :-)) Na szczególną uwagę zasługuje przemiła obsługa pensjonatu: pani Kasia i pan Sebastian. Dziękujemy! Na pewno wrócimy!

Asia i Radek

2013-05-06, Warszawa

Pokoje czyste i przestronne

Willę na Stoku odwiedziliśmy już drugi raz. Pokoje czyste i przestronne, dobrze wyposażona kuchnia. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo miła obsługa, która z chęcią pomoże w każdej sytuacji. Polecamy to miejsce i z pewnością odwiedzimy je jeszcze nie raz.

Iwona i Łukasz

2013-04-28, Bielsko-Biała

Doskonałe miejsce na urlop zimowy

Zdecydowanie polecam!!! Doskonałe miejsce na urlop zimowy (letni zapewne również)! Narciarnia i dodatkowe pomieszczenie na buty:-) Pokoje i łazienka zadbane i czyste, jeszcze ładniejsze \"na żywo\" niż na zdjęciach:-)Doskonale wyposażona kuchnia dla osób korzystających z własnego wyżywienia. Duży plus za możliwość wykupienia masażu na miejscu. A największy plus za przemiłą i cierpliwą obsługę. Pani Kasiu - dziękuję i \"tak trzymać\":-)))

Magda

2013-03-19, Kielce

Wszystkie oceny na szóstkę

Wszystkie oceny na szóstkę - dlatego brakło gwiazdek. Pozdrawiamy Panią Kasię i Pana Sebastiana. Dla każdego z nich ocena to szóstka z plusem !!! Tak zasypanej śniegiem Krynicy jeszcze nie widzieliśmy !!!

Joanna i Jarek

2013-03-19, Jastrzębie-Zdrój

Położenie blisko centrum

W Willi na Stoku jestem po raz wtóry, z pobytu jestem b. zadowolony, pokój czysty zadbany, śniadania smaczne i urozmaicone, obsługa uprzejma i pomocna, położenie blisko centrum - wygodne. Cena pobytu niewygórowana.

Bogdan

2013-03-10, Lublin

Wilę polecam wraz zoną

wilę polecam wraz zoną martą gdyz jest w niej wszystko na pięć a córki moje potwierdzą ponieważ pokuoj zabaw jest bardzo OK.

Marta Tomasz Nikola i Julia

2013-02-02, Stregoborzyce

Posiłki smaczne

W Willi na Stoku spędzaliśmy Swieta Bozego Narodzenia 2012 (4 dorosle osoby).Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.Mila obsługa, pokoje czyste ,przytulne.Posiłki smaczne ,porcje wystarczające,Kolacja Wigilijna była bardzo bogata w rózne potrawy.Dom połozony w dobrym miejscu wszędzie blisko-nawet górka do pokonania.

Aniela

2013-01-29, Piekary Sląskie

Dom przepiękny, czysty

Przebywaliśmy w Willi na Stoku w sierpniu 2012 roku. Jesteśmy oczarowani i willą i obsługą. Pani Kasia i Pan Sebastian byli bardzo mili, gościnni i uczynni. Dom przepiękny, czysty, wygodny z warunkami do wypoczynku. Dziękujemy Wam i życzymy samych miłych chwil i miłych gości. Z pewnością jeszcze Was odwiedzimy.

Barbara I Mirosław Mazurowie

2012-09-30, Tychy

Wspaniale widoki

Polecam,mila obsluga,spokojne miejsce,wspaniale widoki,swojskie klimaty

Ryszard

2012-09-29, Krakow

Super miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi

Super miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi.Świetna obsługa.,plac zabaw dla dzieci,piękna okolica i wszędzie blisko.A wieczorem możliwość zrobienia grilla:)Polecam

Ola

2012-09-03, Grodzisk maz

Fantastyczna obsługa

Byliśmy z córką tylko 3 dni ale było rewelacyjnie,super miejsce,fantastyczna obsługa,na pewno wrócimy tam niebawem. Polecam

Małgorzata

2012-08-21, Ostrowiec Św.

Było super

Byliśmy w willi tydzień (ja, mąż i 9 letni synek). Było super. Spokój, cisza, niczego nie brakowało. Super obsługa, bardzo pomocna. Super zaplecze zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Możliwość pożyczenia książek, czy gier planszowych (duży wybór), choć nie mieliśmy czasu skorzystać. Blisko deptaku, choć z dala od ruchu ulicznego. Polecam wszystkim, dużym i małym.

Ilona

2012-08-20, Warszawa

Super miejsce na wypoczynek

Super miejsce na wypoczynek. Cisza i spokój, a do tego blisko centrum. Miejsce godne polecenia ze względu na czystość pensjonatu, miłą obsługę i przyjemną atmosferę.

Lucyna

2012-08-05, Łańcut

Wieczorami za oknem koncerty świerszczy

Urokliwe miejsce godne polecenia dla wszystkich bez względu na wiek. Blisko centrum, a zarazem cisza i spokój.Wieczorami za oknem koncerty świerszczy. Super! Bardzo miła i kompetentna obsługa pensjonatu.Pierwsze wrażenie to czystość i przyjemny zapach. Dla lubiących gotować na każdym piętrze dobrze wyposażona kuchnia z lodówką. Jest również parking i kącik rekreacyjny dla dzieci i dorosłych. Polecam dla każdego!

Beata

2012-08-02, Warszawa

Każdy bez wyjątku będzie zadowolony

Spędzam w ,,Willi na stoku \'\' wakacje co rok. Pokój dla dzieci jest rewelacyjny, możliwość podpisania się na ścianie, świetny pomysł !!!! pokoje bardzo komfortowe. Nie zgadzam się z opiniami niektórych osób na temat niemiłej obsługi , gdyż obsługa jest bardzo bardzo miła i uprzejma . Polecam każdemu pobyt w ,,willi na stoku\'\' gdyż każdy bez wyjątku będzie zadowolony !!!! 🙂

Julia

2012-07-27, Grodzisk Mazowiecki

Willa jest w urokliwym miejscu

Byliśmy wprawdzie krótko, bo tylko 5 dni,ale wypoczęliśmy. Willa jest w urokliwym miejscu - jednym rankiem udało nam się spotkać parę saren. Wyposażenie kuchni wprawdzie minimalne, ale była spora rotacja, więc udało się coś ugotować. Choć ceny w lokalach Krynicy zachęcają do obiadów na mieście. Polecam.

Agnieszka

2012-07-23, Rzeszów

Rewelacyjne miejsce

Już kolejny raz zatrzymaliśmy się w Willi na stoku. I tak jak poprzednim razem nie zawiodłam się. Cisza spokój relaks wypoczynek nie tylko dla dorosłych ale i dla dzieci. Rewelacyjne miejsce. Można wypocząć a obsługa spełnia wszystkie zachcianki np toster :). Dziękuję za super pobyt lepszego nie można sobie wyobrazić. Do zobaczenia

Agnieszka

2012-07-11, Żyrardów

Kolejny raz nie zawiodłem się

Wraz ze znajomymi byliśmy na początku czerwca 2012. Już drugi raz zatrzymaliśmy się w Willi na stoku. Kolejny raz nie zawiodłem się. Miejsce znałem z poprzedniego wypadu jak zwykle super pokoik nr 17 bajka. Cisza spokój, relaks. Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi. Na miejscu plac zabaw, pokój zabaw przy jadalni. Aneksy kuchenne na piętrach. Kapitalne miejsce. Jak będę po raz trzeci z Krynicy to tylko tam się zatrzymam naprawdę warto a do deptaka spacerkiem 5 minut. Dziękuję za super pobyt . . . Do zobaczenia

Rafał

2012-06-24, Gorzyce

Rewelacja

Byliśmy na majówce. Rewelacja.Był to nasz pierwszy pobyt w tym miejscu i mamy naprawde super wspomnienia. Cisza spokój, czysto bardzo miła obsługa. Naprawdę polecamy!!!

Łukasz i Iza

2012-06-17, Grodzisk Mazowiecki

Polecam wszystkim

Odwiedziłem Willę na Stoku w majówkę wraz z rodziną i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jadąc w ciemno nie spodziewałem się takich warunków. Polecam wszystkim. Na pewno nie raz jeszcze odwiedzę.

Darek

2012-05-21, Szczęsne

Polecam

Spędzilam kilka dni w maju,ośrodek czysciutki,pokoje równiez zadbane.Blisko do centrum a tak wlaściwie to w samym centrum jest polożona willa to jej atut .Wyżywienie dobre chociaz jest przynoszone z ośrodka obok i trzeba czekac az doniosą połmiski a juz jestes po częsci najedzona. Ale ogólne wrazenie pozytywne . Polecam 🙂

Ewa

2012-05-08, Kielce

Raj dla dzieci i dla dorosłych

Najsympatyczniejsza obsługa z jaką do tej pory się spotkałam. Pełen profesjonalizm w każdej dziedzinie. Byłam i wracam w tym roku znowu. Już nie mogę się doczekać ponownego odpoczynku. Raj dla dzieci i dla dorosłych. W innych opiniach czytam \"... ta górka... Cóż wspaniała gimnastyka dla kobiecych ... Wspaniałe miejsce do odpoczynku. Zapewniam, że wrócę tu jeszcze nie raz...:)

Agnieszka

2012-03-18, Żyrardów

Czysciutko i przyjemnie

Mila i sympatyczna obsluga na recepcji , pelny profesjonalizm Pani Kasi i Pana Sebastiana, sluza pomoca i rada w kazdej potrzebie(awaria samochodu). Mili i sympatyczni. Czysciutko i przyjemnie, Choc mieszkam daleko wroce napewno

Pierre

2012-03-09, Paryz

Udany urlop

Dużo podróżuję po świecie, ale z tak wspaniałą obsługą nie spotkałam się nigdzie.Pani Kasia i pan Sebastian są przemili i gotowi pomóc w każdej sytuacji.Przy wyjeździe zadeklarowałam ,że nigdzie więcej tylko do tego miejsca będę przyjeżdżała.Czyściutko ,przytulnie i ta wspaniała miła atmosfera.Bardzo ,bardzo dziękuję za udany urlop.Pozdrawiam

Halina

2012-03-09, Wielka Brytania

Obsługa bardzo miła

Obsługa bardzo miła, czysto.

Kamila

2012-02-15, Warszawa

Wielka 5 dla tego miejsca

Wielka 5 dla tego miejsca ! Świetna lokalizacja, bardzo blisko wszystkich ciekawszych atrakcji Krynicy a do tego, mimo centrum, cicho i spokojnie. Tylko ta górka 🙂 Bardzo miła obsługa, pokoje przytulne ogólnie miło, spokojnie i ciekawie 🙂

Zuzia, Monika i Paweł

2012-01-30, Grodzisk Mazowiecki

Miejsce super dla rodzicow z dziecmi

W Willi bylismy drug raz i za kazdym razem bykismy bardzo zadowoleni. Miejsce super dla rodzicow z dziecmi /kacik zabaw, mozliwosc wypozyczenia Książek i gier na miejscu/. Blisko Centrum, a jednoczesnie cicho, ze wspanialymi widokami,zwlaszcza z poddasza 🙂 . Obsluga bardzo mila. Posilki smaczne i obfite.

Kinga, Marcin,Zuzia, Maja

2012-01-28, Warszawa

Za rok tu powrócimy

Pensjonat super mieszkaliśmy drugi raz i pewnie za rok tu powrócimy .Czysto i bardzo miło.Pozdrawiamy pokój 13.

AGNIESZKA

2012-01-21, GROJEC

Cudne miejsce na wypoczynek

Cudne miejsce na wypoczynek, pensjonat położony jest w malowniczej spokojnej okolicy jednocześnie będąc w bardzo bliskiej odległości od deptaka! Pokoje są ładne,czyste i przestronne, a na dodatek można zamówić sobie masaż do pokoju! Polecam!

Monia

2012-01-09, Jastarnia

Jedzonko bardzo smaczne

Pobyt w Krynicy wspominam FANTASTYCZNIE! Personel przemiły, we wszystkim pomoże, zawsze uczynny. Atrakcje! Wieczory spędzone przy \"pilkarzykach\". Jedzonko bardzo smaczne, porcję w sam raz na raz. Jest gdzie przechować narty. I przede wszystkim klimat miejsca - niepowtarzalny!

Krzysiek

2012-01-08, Grodzisk Mazowiecki

Willa jest doskonale położona

Tegoreczne Święta i Sylwestra spędzilismy u Państwa i był to bardzo dobry wybór. Willa jest doskonale położona. Bardzo blisko centrum Krynicy, ale na szczęście nie w samym centrum.My byliśmy z małymi dziecmi i moglismy spacerkiem chodzić na deptak, gdzie zawsze cos ciekawego sie działo, ale jednoczesnie nie musieliśmy ciagle słuchać odbywajacych sie tam imprez. Pensjonat polecamy.

Elżbieta i Andrzej

2012-01-08, Warszawa

Willa jest elegancko urządzona

Spędziłam w raz z rodziną w Willi Wigilię i Święta Bożego Narodzenia 2011. Jeśli chodzi o sam pensjonat to bardzo Nam się spodobał , położony w urokliwym miejscu , pokoje nowoczesne , przytulne i czyste . Wszędzie panuje porządek , willa jest elegancko urządzona. Jednak co do Kolacji Wigilijnej w Willi ma ogromne zastrzeżenia. Nie dość że porcje byly bardzo skromne wręcz dla dziecka to jeszcze jedzenie na kolacje dotarło prawie zimne. Na prośbę jednego z gości o puszczenie kolęd obsługa poinformowała , że na terenie całego ośrodka nie ma sprawnego magnetofonu , co t ośmiesza tylko standard tego pensjonatu . Obsługa też była mało przyjemna delikatnie mówiąc w tym dniu . Musze jednak przyznać , że starano sie potem to naprawić i w dwa Dni Świąt jedzenie bylo już ciepłe a obsługa uprzejma. Pobyt oceniamy ogólnie dobrze oprócz wieczoru wigilijnego . Mam nadzieję ,że jednak obsługa uczy się na błędach i za rok goście będą zadowoleni .

Magdalena

2012-01-07, Kraków

Niestety na temat pobytu w willi nie mogę powiedzieć ani słowa

Niestety na temat pobytu w willi nie mogę powiedzieć ani słowa. Jednak kontakt z obsługą był na tyle niemiły że postanowiłam o nim napisać. Planujemy z mężem wybrać się do Krynicy, poszukujemy noclegu, dzwonimy do różnych ośrodków ale nigdzie nie zdarzyło nam się to co tu-niestety. Trudno się dodzwonić-rozumiem, willa ma dobrą renomę, wiele osób pewnie próbuje wynająć pokój. Jednak szczyt nastąpił dziś około południa,kiedy po udzieleniu wstępnych informacji o możliwości zakwaterowania Pani oświadczyła, że jest obecnie bardzo zajęta i oddzwoni później, aby odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania. Do tej pory nie oddzwoniła i obawiam się że już nie oddzwoni. A szkoda, bo może dołączylibyśmy do grona wystawiającego pozytywne komentarze?

Agnieszka

2012-01-05, Gdynia

Nam się podobało

Byliśmy w Willi na kilka dni sylwestrowego pobytu sporą grupą znajomych z dziecmi. Miejsce bardzo nam się podobało, standard i lokalizację oceniamy bardzo wysoko. Jedynie do \"uprzejmości\" obsługi mamy troszkę uwag 😉

Iwona

2012-01-02, Krakow

Bardzo nam się podobało

Miejsce bardzo nam się podobało, ładne pokoje czyściutko i super lokalizacja wszędzie blisko, miła obsługa, polaecamy!

Ania

2011-11-12, Warszawa

Pięć gwiazdek

Bardzo miło wspominamy pobyt w tym ośrodku wypoczynkowym. Obsługa bardzo miła (pozdrowienia dla pani Kasi), w pokoju czysto, schludnie, sporo atrakcji dla dzieci, dobre położenie, wygodny parking, grill, no i standard wysoki. Do tego wszystkiego dochodzi cena przystępna i mamy same pięć gwiazdek 🙂 Na pewno wrócimy.

Ania i Wojtek

2011-09-30, Rzeszów

Miejsce naprawdę świetne

Miejsce naprawdę świetne, zdjęcia nie oddają rzeczywistości, która jest o wiele lepsza, dzieki 🙂 było nam tutaj wspaniale , polecamy wszystkim !!! napewno kto przyjedzie nie będzie żałować wypoczynku tutaj

Szymon

2011-08-25, Warszawa

Bardzo miła atmosfera

Witam, spędziliśmy tutaj od 15 do 22 sierpnia tydzień urlopu, w ciszy z promykami słońca i śpiewem ptaków.Bardzo miła atmosfera, świetna obsługa, czyściutko i schludnie: Pani Kasia i Pana Sebastian z recepcji chętnie radą służyli i życzliwi zawsze byli.Pani Ula o Wille dbała i czyściutko sprzątała.Natomiast Pani Natalia gdy jedzonko podawała to zawsze pięknym uśmiechem je okraszała. DZIĘKUJEMY i SERDECZNIE POZDRAWIAMY!!! A wypoczynek GORĄCO POLECAMY.

Grażyna i Kazik

2011-08-24, Warszawa

Super miejsce

Super miejsce polecam !!! pozdrawiam obsługę pensjonaciku 🙂

Kasia

2011-08-04, Wrocław

Super warunki do odpoczynku po nartach

Nowy, pięknie położony obiekt. Wszędzie blisko.Czysto, przytulnie, obsługa profesjonalna i bardzo miła / pozdrawiam/. Byłam zimą z rodziną, super warunki do odpoczynku po nartach. Kącik dla dzieci- świetny pomysł. Chcesz iść na szlak- 3 minutki pod górkę, chcesz iść do pijalni lub na \"deptak\" - 3 minutki z górki i już jesteś. SUPER :)))

Małgosia

2011-07-01, Grodzisk Mazowiecki

Bardzo dobre jedzenie

Wspaniały pensjonat , czysto , miła i profesjonalna obsługa , bardzo dobre jedzenie. Dobra lokalizacja.

Ewa

2011-06-20, Rydułtowy

Polecam

Miło spędziliśmy czas. Polecam

Krzysztof Ewa i dzieci

2011-06-20, Zbydniów

Blisko do centrum Krynicy

Polecamy. Ładne pokoje, czysto, miła obsługa, smaczne jedzenie. Blisko do centrum Krynicy a jednocześnie cisza i spokój. Byliśmy bardzo zadowoleni.Pozdrawiamy.

HALINA I JANUSZ

2011-06-14, BYDGOSZCZ

Miła atmosfera

Naprawdę świetne miejsce byliśmy już tu drugi raz miła obsługa ładne pokoje i miła atmosfera POLECAMY

Ewa i Darek

2011-06-13, Zabrze

Szczerze polecam

Szczerze polecam. Spędzilismy z mężem i pół rocznym dzieckiem 5 dni w zeszłe wakacje. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Beata

2011-05-31, Mielec

Jesteście wspaniali

Korzystaliśmy z gościnności willi w 9 osób tuż po feriach zimowych. Warunki oceniam bardzo pozytywnie - wyposażenie pokoi, możliwość korzystania z aneksu kuchennego, schowek na sprzęt narciarski. Obsługa profesjonalna, w każdej chwili gotowa by pomóc i doradzić. Lokalizacja świetna, przysłowiowy rzut beretem na deptak krynicki. Z pewnością zaproponuję ten obiekt znajomym, którzy będą się wybierać w rejon Krynicy-Zdrój, a sama również mam nadzieję korzystać z Waszych usług, bo jesteście wspaniali. Pozdrawiamy serdecznie całą załogę.

Agnieszka

2011-05-11, Piaseczno

Wszędzie blisko a zarazem oaza spokoju

Super miejsce, wszędzie blisko a zarazem oaza spokoju. Bezpieczne miejsce dla dzieci. Świetnie wyposażona kuchnia, czyściutko, właściwie goście do wszystkiego mają dostęp. Bardzo miła obsluga. Mam tylko jeden malutki minus do jeszcze mniejszego telewizorka w pokoju. Polecam wszystkim b. gorąco to miejsce. Jeżeli będę miala okazję jeszcze odwiedzić Krynicę to na bank zatrzymam się na STOKU, pozdrawiam.

Beata z rodziną

2011-05-04, Opole

Obsługa bardzo miła dobra

Spędziłyśmy z siostrą w willi tydzień było naprawdę przyjemnie i miło,obsługa bardzo miła dobra i profesjonalna(pozdrawiamy) willa jest czysta pokoje bardzo ładne, świetnie położona, wszędzie blisko, nad willą jesst szlak turystyczny POLECAMY WSZYSTKIM nie tylko rodzinom z dziećmi

Hania Alina

2011-04-16, Milanówek

Wyjątkowe miejsce

Wyjątkowe miejsce, wspaniała atmosfera, świetna lokalizacja, spedziliśmy w willi ferie zimowe z dziećmi i było naprawdę wspaniale dzieci nie chciały wyjeżdźać brawo dla właściciela stworzył wspaniałe miejsce dla wypoczynku rodzin z dziećmi polezamy wszystkim i pozdrawiamy załogę

Krysia Szymon i dzieci

2011-04-04, Warszawa

Będziemy wracać

Kilka dni tu spędzonych i znowu jest miedzy nami dobrze wspaniala atmosfera i miejsce , będziemy wracać , napewno 🙂

Beata i Andrzej

2011-03-30, Pruszków

Miejsce naprawdę super i nie tylko dla rodzin z dziećmi

Świetnie wypoczeliśmy i czuliśmy się wspaniale, czysto przyjemnie i przytulnie , polecamy parom na wyjazdy , naprawdę warto. Beata:)

Beata i Andrzej

2011-03-30, Pruszków

Super miejsce napewno wrócimy i polecamy wszystkim pozdrawiam załogę 🙂

Witam polecam wszystkim Willa pachnie czystością i nowością spędziliśmy w niej trzy dni w marcu było extra personel pomocny przyjazny i dyskretny

Robert Marek Kasia i Ania

2011-03-20, Marki/k. W-wy

POLECAMY !!!

Spędziliśmy tu tydzień ,super miejsce , rzeczywistość okazała się lepsza od fotek, napewno wrócimy ,

Małgosia i Krzysztof

2011-03-20, Lublin

Fantastyczne miejsce, super lokalizacja

Niesamowity klimat-to tak ogólnie... Bardziej szczegółowo: czyste, zadbane i przyjemne pokoje, obsługa dba o każdy szczegół; smaczne jedzenie i to co najważniejsze, wciąż nowy pomysł na wolny czas... Dzieci w ciągu dnia mają możliwość zabawy w \"zakątku zabaw\", rodzice też potrafią go wykorzystać np. wieczorem 🙂 Piłkarzyki wieczorową porą to jest to... Pozdrowienia dla graczy 😀 Fantastyczne miejsce zarówno dla tych którzy chcą się wyciszyć jak również dla tych, którzy przyjechali aktywnie wykorzystać urlop... W moich wspomnieniach pozostają same pozytywne wrażenia, bo nie było tych negatywnych 🙂 Nie mogę się doczekać urlopu letniego, aby móc tam wrócić... Miejsce godne polecenia!!! Willi nie można nic zarzucić... Niska cena a wysoki standard!!! Na pewno wrócę 🙂

Agniesia 🙂

2011-03-17, Tarczyn

Polecam wszystkim a w szczególności rodzinom z dziećmi

Spędziliśmy tutaj ferie dzieci zachwycone miejsce i atmosfera wspaniała,

Adam i Kamila

2011-03-15, Piaseczno

Super miejsce na wypoczynek z dziećmi

Super obsługa; bardzo miła, luźna atmosfera; ładne pokoje; super pomysł z miejscem zabaw dla dzieci i kuchniami na każdym piętrze; lokalizacja też bdb; ogólne wrażenia BARDZO POZYTYWNE; gratuluję właścicielom 🙂

Aneta, Marceli, Szymek, Mikołaj

2011-03-03, Bieniewice

Spędziliśmy w willi ferie zimowe, na pewno jeszcze wrócimy!

Przemiła obsługa, bardzo ładne jasne i czyste pokoje z niemniej ładnymi łazienkami, pyszne śniadanka w formie szwedzkiego stołu no i świetna lokalizacja-na podwyższeniu z pięknymi widokami, ale mimo to dosłownie 5-7 min od deptaka. Trzeba zaznaczyć, że i cena bardzo dobra, porównując chociażby do pensjonatów obok. Serdecznie polecamy i mamy nadzieję na zobaczenie się w następnym roku! 😉

Witalij i Galina Gradowscy

2011-01-12, Odessa/Ukraina

CICHO, spokojnie , czysto

Byłem z rodziną rok temu w ferie zimowe , teraz też wybieramy się tutaj, dzieci nie mogą się doczekać Moja opinia jest następująca: CICHO, spokojnie , czysto,wspaniała atmosfera dla dzieci i rodziców, wszędzie blisko, przepiekne widoki, W CENTRUM!!!! POLECAM !!!

Krzysztof Agnieszka i dzieci

2010-11-02, Gdańsk

Witam z czystym sumieniem mogę polecic to miejsce

Byliśmy już tu drugi raz i cieszymy się że właśnie tu trafiliśmy, jest to jeden z nielicznych ośrodków który jest naprawdę nastawiony na pobyty rodzinne wspaniała atmosfera jedyny problem to że dzieci nie chcą stąd wyjeżdżać pozdrawiam personel i życzę utrzymania tego poziomu oraz samych miłych gości :))

Bożena

2010-10-30, Pruszków

Wysoki standard (czysto, miło i przyjemnie)

Obsługa bardzo miła, pracowite etc.; Lokalizacja bardzo dobra (wszędzie blisko); Jedzenie wyśmienite oraz obfite; Wysoki standard (czysto, miło i przyjemnie) Na pewno wrócimy....

Grażyna, Marcin oraz dzieci

2010-10-28, Marki

Polecam !

Naprawdę warto przyjechać tutaj można świetnie wypocząć w miłej atmosferze i super warunkach , wszędzie blisko

Adam

2010-10-21, Zabrze

Miejsce super lokalizacja świetna

Spędziliśmy tutaj w wakacje z córeczką sześć wspaniałych dni.Miejsce super lokalizacja świetna,POLECAM wszystkim a wszczególności rodzinom z dziećmi,czuliśmy się baaardzoo dobrze!!! a nasze dziecko nie chciało wyjeżdżać , pozdrawiamy przemiłą obsługę i brawo dla właściciela który potrafił stworzyć atmosferę i tak wyjątkowe miejsce dla wypoczynku rodzinom z dziećmi, napewno wrócimy :))

Jola z Mazur

2010-10-16

Bardzo ladne pokoje

Czyste, zgodne z opisem. Spedzilismy tam weekend ok. rok temu, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo od tamtej pory. Szczerze polecam za taka cene!

Beata

2010-10-09, Kraków

Było wspaniale

Witam serdecznie, w lipcu spędziłam uroczy tydzień z dwójką moich małych córek. Było wspaniale, pensjonat jest idealny dla rodzin z dziećmi. Kiedy wracałyśmy zmęczone z gór czy z centrum miasta, dzieci spędzały czas się w pokoju zabaw lub na trampolinie, nigdy się nie nudziły, ich mama w tym czasie mogła relaksować się obserwując je w radosnej zabawie.To był udany wypoczynek z przepysznym jedzeniem. Obsługa zawsze na czas, bardzo miła i pomocna. Czy można chcieć więcej? P.s. Pamiętam o zdjęciach dla Pani Basi! :-)Wkrótce prześlę.

Danka Ś

2010-09-29, Gdynia

Zauroczyło nas to miejsce już rok temu

Wróciliśmy tu w tym roku,by znowu odpocząć w ciszy i spokoju.Miejsce naprawdę godne polecenia.Wszędzie czysto i schludnie.Wygodne pokoje z przestronnymi łazienkami.Do dyspozycji dobrze wyposażona kuchnia,z miejscem na posiłek.Przemiły personel.Szczególne podziękowania dla Pani,która serwowała nam pyszne obiadki.Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

Antoni i Gabriela

2010-09-27, Mysłowice

Jest milo czysto przestronnie

Personel bardzo mily a ceny w porownaniu z standartem innych naprawde pozostaje tylko polecic Pozdrawiamy

Renata Ryszard

2010-09-24, Carlow / Irlandia

POLECAMY WSZYSTKIM

DLA NAS TO CUDOWNY POBYT 16-25 VIII/2010r WSZYSTKO JEST TAM SUPER!!! POLECAMY WSZYSTKIM-PIĘKNE MIEJSCE,100% KOMFORTU POD KAŻDYM WZGLĘDEM.

DANUTA i BOGDAN

2010-09-23, JAKTORÓW i GNIEZNO

Doskonałe miejsce na wypoczynek

Spokojnie, wygodnie i czysto 🙂 Poza tym sympatyczna obsługa i dobre posiłki.

Basia

2010-09-20, Koszalin

Świetne miejsce

Mozna poczuć sie jak w domu, a jednoczesnie jest cicho, spokojnie, moznanaprawdę odpocząć. ładne, czyste pokoje, bardzo wygodne łózka, sympatyczna łazienka, balkony! Polecam nie tylko w pełni sezonu, jesien w Krynicy tez może być piękna

Rafał

2010-09-18, Wesoła

Місце чудове, господарі дуже приємні

Місце чудове, господарі дуже приємні, раді допомогають гостям. Ми тут вже вдруге! Коли ми були зимою, наші господарі для нас зробили Різдвяні Свята! Кімнати просторі, світлі, повний комфорт. Для дітей - кімната іграшок, на дворі: качелі, трамплін. А для дорослих - всюди близько: і на концерт і в гори! Дуже-дуже дякуємо за Ваше серце та за наш приємній побут!

Люба

2010-08-24, Тернопіль

Obsługa przemiła i zawsze chętna do pomocy

Byliśmy w Willi w kwietniu. Nie spodziewaliśmy się, że będzie wszędzie tak blisko. Pensjonat ulokowany w bardzo dobrym miejscu. Pokoje duże, przestronne i ładnie urządzone. Na korytarzu zawsze czyściutko. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość 🙂 Obsługa przemiła i zawsze chętna do pomocy. W wyposażeniu pokoju była suszarka do włosów, o której nie ma informacji na stronie 🙂 Jedyna malutka wada: nam ciężko było złapać internet w pokoju. Pozdrawiamy 🙂

Kaśka i Łukasz

2010-08-18, Kielce

Excellent accommodation and friendly staff

Very much enjoyed our stay. Recommended.

Zeilins

2010-08-11, UK

Pensjonat pachnie nowością.

Czysto, ze smakiem. Bardzo przyjemne miejsce na urlop o każdej porze roku.

Anna Kucharczyk

2010-08-10, Wrocław

Byłam juz drugi raz w Willi na stoku i wszystkim gorąco polecam to miejsce.

Po pierwsze - wszędzie blisko a cicho, zacisznie, po drugie - czyściutko, jasno, przestronnie, jak spod igły, po trzecie - sympatyczna atmosfera. Uwaga - niemal tuz za willa zaczyna się szlak na Góre Krzyżową, którym można dojśc wprost pod stacje koleiki na Jaworzynę - to dla amatorów przemieszczania się na własnych nogach - warto!

Kasia

2010-08-09, Warszawa-Włochy

POLECAMY każdemu Willę na Stoku:)

Rzeczywistość współgra z wyobrażeniem, a z tym w dzisiejszych czasach zazwyczaj trudno:)Czysto,przestronnie i miło.Obsługa przesympatyczna,a posiłki smaczne. Tutaj każdy czuje się wyjątkowy i jedyny.Dobra energia jak wiadomo, przyciąga SUUUUPER ludzi, więc i Właściciele i obsługa no i Goście Suuuuuper:):):) Pozdrawiamy Wszystkich, a szczególne buziaki dla naszych znajomych z Rzeszowa:):):)

Jola i Andrzej

2010-08-05, Zabrze

Z czystym sumieniem możemy polecić wszystkim wczasowiczom to urokliwe miejsce!

Willa czysta, zadbana, piękne i przestronne pokoje, superowy pokój zabaw - nasz synek był w siódmym niebie, pyszne śniadania i obiadki (zawsze wychodziliśmy z pełnymi brzuszkami), świetny plac zabaw i trampolina - uciecha naszej córy! Piękne widoki z pokoju, przemiła obsługa i Właściciele sprawiają że pobyt w Willi na Stoku to niezapomniane wakacje. My na pewno będziemy je bardzo miło wspominać. Gorąco pozdrawiamy przemiłych Właścicieli i Panią z obsługi z którą nie zdążyliśmy się pożegnać.

Agnieszka Mariusz Patrycja i Oskar

2010-07-25, Rzeszów

POLECAM !!! Miejsce super!

Zgodność z opisem - 100% Obsługa sympatyczna, życzliwa, przyjazna dzieciom i dorosłym. Atmosfera bardzo sprzyjająca wypoczynkowi. Pokój zabaw i plac zabaw extra. Dzieci nie chciały wracać bo świetnie się bawiły, nie było miejsca na nudę. Do dziś pytają kiedy wyjeżdżamy.

Ewa

2010-07-06, Żyrardów

Bardzo miły pobyt

Przepiękne pokoje miła obsługa bardzo udana majówka polecam naprawdę wszystkim gorąco i zapewne zawitamy jeszcze w to miejsce \")

Daria

2010-07-05, Będzin

Warto było jechać aż z Kołobrzegu aby u Was odpocząć

Miło, schludnie, zgodnie z opisem.Polecam wszystkim, a szczególnie tym co maja dzieci.

Piotr

2010-06-20, Kołobrzeg

Miejsce godne polecenia

Wszystko zgodne z opisem. Blisko centrum. Rewelacyjny kącik dla dzieci 🙂 Bardzo podobały mi się ściany:-))) Bardzo dziękujemy za miły pobyt. Pozdrawiamy z Gdańska

Beata

2010-05-07, Gdańsk

Jest to wspaniałe miejsce naprawdę przyjazne dzieciom

Właśnie wczoraj wróciłam z Willi na Stoku. Pokoje czyściusieńkie, obsługa przemiła, jedzonko też niczego sobie.Chciałam jeszcze raz serdecznie podziękować,za miło spędzony czas.

Małgorzata i Ania

2010-03-21, Kraków

Bardzo miło wspominamy pobyt w tym miejscu

Byliśmy tu wczesną jesienią ubiegłego roku.Potwierdzam opinie poprzedników.Bardzo miło wspominamy pobyt w tym miejscu.Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie wrócimy tu w tym roku. Pozdrawiamy właścicieli i personel

Antoni

2010-03-11, Mysłowice

Willa na stoku to fantastyczne miejsce, do którego z przyjemnością się wraca

Chociaż bywamy w górach od lat, odkąd znaleźliśmy ten pensjonat nie wyobrażam sobie zimowego urlopu gdzie indziej. Atmosfera jak w domu. Profesjonalny i przesympatyczny personel. Super lokalizacja. Jedyny sensowny obiekt w Krynicy, ukierunkowany również na najmłodszych turystów (nasz synek uwielbia to miejsce a jeszcze bardziej Gospodarzy!!!) Wielkie brawo dla tych, którzy takie miejsce stworzyli i pracują na jego pozytywny wizerunek. Pozdrawiamy i do zobaczenia 🙂

Ania, Grzegorz i Seba

2010-03-07, Otwock

Zgadzam się z poprzednimi opiniami

Jest tam naprawdę świetnie jeden z nielicznych ośrodków przyjazny dzieciom i myślący o nich, wspaniale wypoczeliśmy z dziećmi ktore były zachwycone, napewno wrócimy obiecaliśmy to dzieciom pozdrawiamy całą obsługę willi

Elżbieta

2010-03-06, W-wa

Willa na Stoku to cudowne miejsce, które szczerze polecamy

Wystrój, czystość, gościnność, bradzo smaczne posiłki, doskonała lokalizacja, miejsce przyjazne maluchom - można by tak wyliczać bez końca. Jednym słowem: SUPER!!! My na pewno tam wrócimy.

Aneta i Paweł

2010-03-04, Kraków

Wszystko naprawdę rewelacyjne!!

Hotel bliziutko centrum.Apartament świetny,czysty,bardzo przestronny,w pełni wyposażony choc na samej górze.Bylismy z 3 dzieci,bylo super,czuliśmy się jak w domu!Managerowie hotelu bardzo pomocni,wszystko można było załatwić.Polecam jedzonko - PYSZNE!!Na pewno tu jeszcze wrócimy!A nasz najstarszy na pewno zapamięta pokój zabaw i zjeżdżalnię z basenem pełnym kulek!!

Karina,Jarek i dzieciaki

2010-03-02, Gdańsk

POBYT W KRYNICY I W WILLI NA STOKU DO DZIŚ WSPOMINAM I CHYBA DŁUGO BĘDĘ WSPOMINAĆ

SUPER WARUNKI, MIŁA OBSŁUGA I CO NAJWAŻNIEJSZE DLA RODZICÓW Z DWÓJKĄ MAŁYCH DZIECI ATRAKCJE DLA NICH: KĄCIK ZABAW I PLAC ZABAW POZWOLIŁ NAM RODZICOM NAPRAWDĘ ODPOCZYWAĆ. POLECAM!!!!!!!!

Joanna i Paweł Bryła

2010-02-20, Ryczów

Bardzo mile spędzone ferie z Rodzinką

Pensjonat w 100%zgodny z opisem. Obsługa rewelacyjna, pomocna- poprostu SUPER:) Goraco polecamy:)

Agata, Mariusz i Olwka

2010-02-08, Kraków

Tydzień w Krynicy wspaniały

Pogoda dopisała,trochę treningu na stokach potem w knajpkach.Willa bardzo zadbana, czysta,przytulna,wszystko profesjonalnie przygotowana dla gości.Szczerze polecam i pozdrawiam.

AGA,JAREK,EDYTA I PIOTR

2010-02-05, WARSZAWA

Spędzaliśmy w Willi święta i jesteśmy bardzo zadowoleni

Hotel godny polecenia, miła obsługa,blisko centrum, największą radością był pokój zabaw dla dzieci:) Gorąco polecamy!!!

Gośka

2010-01-06, Brzesko

Willa na wysokim poziomie

Spędziliśmy tu kilka cudownych dni w listopadzie, pokój fantastyczny.czyściutko, obsługa przemiła, śniadnka bardzo smaczne i urozmaicone. Polecam!!! Pozdrawiam serdecznie obsługe 🙂

Małgorzata

2009-12-09, Kraków

Z czystym sumieniem mogę polecić hotelik wszystkim

Byłem z rodziną przejazdem (tylko 2 dni) i z czystym sumieniem mogę polecić hotelik wszystkim - zarówno najmłodszym oraz seniorom.

Romuald

2009-12-07, Wudzyn

Tylko Pan z obsługi był miły,

Pani recepcjonistki mogłoby nie być.

Magda

2009-12-06, Kraków

czysto piękne widoki

poprostu pięknie

Madzia

2009-11-29, Kraków

Pobyt wspominamy bardzo miło

Byłam w pensjonacie z klasą w ramach zielonej szkoły. Dzieciaki były zadowolone, wszędzie blisko, malownicza okolica, smaczne jedzenie. No i najważniejsze - cokolwiek potrzebowaliśmy załatwić, obsługa hotelu zawsze nam pomagała. Sympatyczni, wyrozumiali ludzie - nic dziwnego, ludzie z tamtych stron tak już mają 🙂 Galeria zdjęć wiernie oddaje to, co zastaliśmy na miejscu. Gorąco polecam!

Justyna

2009-11-29, Kraków

Jesteśmy bardzo zadowoloni z październikowego pobytu

Pensjonat posiada miłą obsługę , wygodne , dobrze wyposażone pokoje, czystość na wysokim poziomie. Krajobraz bardzo malowniczy. Blisko do centrum i do pijalni wód leczniczych:) Polecamy 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!

Jadwiga i Grzegorz

2009-11-26, Grodzisk Mazowiecki

Serdecznie dziękujemy za stworzenie nam warunków do odpoczynku i niezapomnianego pobytu

Już listopad, a my często wspominamy wrześniowy pobyt w „ Willi na stoku ‘’, pensjonacie położonym w malowniczej Krynicy. Bardzo dobre warunki lokalowe, miła obsługa sprawiła, że czuliśmy się lepiej niż w domu. Pensjonat prowadzony jest na wysokim poziomie i zasługujecie Państwo, aby to miejsce polecać innym. Serdecznie dziękujemy za stworzenie nam warunków do odpoczynku i niezapomnianego pobytu. . . Zbigniew Kosmatka Prezydent Miasta Piły wraz z pracownikami

URZĄD MIASTA

2009-11-18, PIŁA

Ośmodniowy pobyt w naprawdę bardzo miłej domowej atmosferze

Śniadania i obiady bardzo smaczne,bardzo miła obsługa,cisza,bardzo czysto,pokuj super,bardzo polecam.Napewno tu wrucimy,polecamy pok.nr.13....

A+Mariola

2009-11-16, Jaworzno

Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

Rewelacja! Pobyt jak marzenie z połówką 🙂 Bliziutko do centrum i na dancingi, wszystko pod ręką można szaleć i bawić się! a potem cisza i spokój, uf cisza i spokój i glowa tak nie boli, można naprawdę się zrelaksować a potem wypocząć. Polecam w 100% 🙂

Robert

2009-11-08, Lublin

Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

Polecam !!!!!! 🙂 Miejsce super,wszystko jak w opisie, w sam raz na jednodniowe wypady na Słowację.

Andrzej

2009-11-08, Rzeszów

Bardzo żałujemy, że musieliśmy już wrócić do domu

Bo mimo listopadowej pogody było cudnie. Pensjonat super. Pokój czyściutki. Obsługa wzorowa i dzieciom się podobała (bo to nowe ciocie). Dzieciom się nie nudziło, bo jak nigdzie jest miejsce do zabawy i nawet z zabawkami. Z tym się nigdzie nie spotkałam. Nawet jest możliwość wstawienia łóżeczka do pokoju (bo jest tam takie do dyspozycji). Szczerze polecam.

Elżbieta

2009-11-08, Warszawa

Super warunki

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu milutko czyściutko i bardzo miła obsługa i atmosfera polecamy

Zbychu i Kasia

2009-10-28, ŻYRARDÓW

Wspaniałe miejsce na spędzenie urlopu, nie tylko zimą

Przytulna atmosfera, czysto, wszystko zgodne z opisem. Przemiła obsługa i właściciele. Bardzo polecam!!! Miejsce warte grzechu:))

Janusz

2009-10-28

Polecam !

Polecam ! Wszystko jak w opisie i na zdjęciach

grzegorz sawko

2009-10-27

Jestem mile zaskoczona

Chciałam podziękować za rzetelne informacje na Państwa stronie. Jestem mile zaskoczona. Jest blisko wszędzie a zarazem miejsce zaciszne. Można się porządnie wyspać. Wszędzie czyściutko. Wszystko nowe. Sniadania i obiadokolacje są pyszne. Obsługa bardzo miła. Ja już wiem gdzie będę spędzała kolejne urlopy - właśnie w Państwa Pensjonacie.

Dorota

2009-10-25

Bardzo miła atmosfera, świetna obsługa, czyściutko i schludnie:)

Witam, spędziliśmy tutaj tydzień cudnego urlopu. Wszędzie blisko, poza tym super zagospodarowany teren wokół willi. Jest gdzie poleżeć na leżaczkach i jest gdzie zrobić grilla. Polecam z czystym sumieniem....i wracamy na zime:D

Martyna i Remigiusz

2009-10-25

Byłem, wypocząłem

Mam właściwie tylko jedno zastrzeżenie: lodówki nie mają zamrażalników i nie ma gdzie mrozić lodu do drinczków :-))))))))

Robert

2009-10-23

Polecamy 🙂

Spędziliśmy tutaj dwa weekendy i bardzo nam się podobało. Wszystko jest nowiutkie i gustownie urządzone. Obsługa miła i dyskretna.

Daria i Wojtek

2009-10-22

Wszystko w najlepszym porządku!!!!!!!!!

Polecamy ten pensjonat z czystym sumieniem. Pokój dla maluchów to strzał w dziesiątkę. Nasz pięcioletni Maciuś nie chciał wyjeżdżać i musieliśmy mu obiecać, że jeszcze tu przyjedziemy:-) zamierzamy przyjechac zimą.

Danuta I Piotr

2009-10-19

Pensjonat REWELACYJNY!!!

Wszystko zgodne z opisem i galerią zdjęć (co nie zawsze się sprawdza), czyściutko , milutko i bardzo sympatycznie. Pokój zabaw dla dzieci-świetne rozwiązanie na wyjazdy rodzinne, ośrodek w samym centrum Krynicy, blisko na stoki narciarskie i deptak, naprawdę bardzo gorąco polecam, tam nie sposób się nudzić.

ANETA

2009-10-16

BYŁO NAM MIŁO GOŚCIĆ U PAŃSTWA

SZANOWNI PAŃSTWO!!! BYŁO NAM MIŁO GOŚCIĆ U PAŃSTWA. BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO.PRAGNIEMY PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁĄ ATMOSFERĘ ,JAKA PANUJE U PAŃSTWA. PERSONEL RÓWNIEŻ BYŁ BARDZO MIŁY. SPĘDZILIŚMY U PAŃSTWA WSPANIAŁY TYDZIEŃ . SERDECZNIE POZDRAWIAMY !!! GABRIELA I ANTONI

Gabriela

2009-10-15

Fajna obsługa, fajni właściciele 🙂

Byłam tu już dwa razy ze znajomymi. Fajna obsługa, fajni właściciele 🙂 Duże pokoje z balkonami, ogólnie zajefajna miejscóweczka na wypadzik w góry, a do tego w dobrej cenie 🙂

Marta

2009-10-14

Super miejsce na wypoczynek!

Rzut beretem do szlaku na Jaworzynę. Z okien prawie widać deptak. Plusem jest duży parking. Obsługa miła, w pokojach czysto. Obok pokoi jest kuchnia, wiec nie trzeba wychodzić na miasto żeby zjeść coś na ciepło. Generalnie polecam! 🙂

Krzychu

2009-10-14